Betyg och kommentarer: Sea Life Benalmadena
Annons
Betyg och kommentarer

Sea Life Benalmadena

7

Betyg, omdömmen och kommentarer från barnfamiljer som besökt Sea Life Benalmadena.

» Antal inlägg: 1 st
Sea Life Benalmadena
Vi var här på ett besök den 2 juli 2010 med en son på 6 år och en dotter på 2 år, samt svärföräldrarna. Redan på flygplatsen i Malaga fick vi en liten broschyr där det satt en kupong med "gå in 2 betala för 1", så det utnyttjade vi förstås.
Det här är ett trevligt akvarium, som inte är så stort. Någon timme eller lite mer räcker väl, och barnen hinner vara intresserade hela tiden. Akvariet är nog inte så vana vid turister, för skyltarna är mestadels på spanska, även om det fanns engelska guideböcker att köpa. Akvariet har varit noga med miljöerna och det känns fräscht och välskött. Flera olika aktiviteter anordnas dagligen, vi var med och fick se när sjöhästarna fick mat. Man kan också få ansiktsmålning eller känna på de olika djuren, men det ingår inte i inträdet. Det finns också en "äventyrsminigolf" som man betalar extra för, men det provade vi inte eftersom vi hade mindre barn med oss.
Vår uppfattning är att om man är i området så är det absolut en trevlig utflykt!
(2010-07-08)

Lämna en recension
Har du varit här? Andra familjer vill veta vad du tyckte, skriv och berätta!
Ditt betyg:
Vilkar åldrar passar platsen bäst för?
Rubrik:
Text:
Säkerhetsfråga
Logga in eller svara på följande fråga:


TFI         4AA      
8      B    7 2   7W9
T6D   QTM   FPW      
3 O    X      T   G72
SX4         746      
   
Namn: (Visas)
E-post: (Visas ej)

När du skriver här måste du följa våra regler. Läs villkoren »
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se