Betyg och kommentarer: Dyreparken i Kristiansand
Annons
Betyg och kommentarer

Dyreparken i Kristiansand

9.5

Betyg, omdömmen och kommentarer från barnfamiljer som besökt Dyreparken i Kristiansand.

» Antal inlägg: 5 st
Finns något för alla!
Alla åkattraktioner inne är inklusive, det dåliga var att alla djur inte var ute…
(2021-07-11)

Dyrepark i Kristiansand
En mycket trevlig park med Kapten Sabeltandsland, Torbjörn Egners land innefattande Kamomilla stad, Hasselbacksskogen, åkattraktioner, vattenland och djurpark. En luftig park där man kan strosa runt, något för alla. En fördel är att ha läst historierna innan, annars är det även lätt att bara haka på. Vi uppskattade särskilt kvälllsföreställningen, som var något av det proffsigaste vi sett, men att äta nybakade kanelsnurror i Kamomilla stad har också sin tjusning. Något långa köer till åkattraktionerna ( hade önskat åkattraktioner som tagit fler människor åt gången som t ex bergochdalbana). Till vissa kunde man dock förboka. Dottern älskade badlandet. Vi tillbringade två dagar där och kunde eventuellt varit där ännu en dag ( om vädret varit fint).
(2019-07-19)

Dyreparken i Kristiansand
Hei,hei..Liker du og gjøre mange forskjellige ting nesten på en gang,eller i allefall i nærmeste område..DA MÅ du ta turen til Dyreparken i Kristiansand..Tenk deg og kunne se på masse forskjellige dyr,bade,spise godteri og drikke brus,ha ett koselig kafe-besøk,se sjørøverskuter og div.andre spennende ting,ja da må du bare komme .Her er alt hva du kan tenke og ønske deg..Her får syns-,lukt og smaksansene virkelig få utfolde seg..OG TIL SIST MEN IKKE MINST..DET JOBBER SÅ MANGE KOSELIGE FOLK DER,SÅ DU FØLER DEG SOM EN AV ALLE MED EN GANG..GOD TUR TIL KRISTIANSAND..
(2010-02-02)

Dyreparken i Kristiansand
Alle som kan må besøke Dyreparken i Kristiansand..Nå kommer ett nytt stort BADELAND og der er det masse spennende nyheter..Ellers møter du bare hyggelige folk som jobber der og det er masse dyr og se på og sktiviteter og ta seg til..TA EN TUR DA VEL....:) :)
(2010-02-02)

Dyreparken i Kritstiansand, Norge
Parken är veldigt välgjord, välplanerad och STOR! Den är indelad i olika områden med Kapten Sabeltand land, riktig sjörövar stad, med kanaler och en stor fullriggare som man kan åka med på! Där finns Kardemumma stad, med alla figurerna som strosar runt (det är föreställningar också), det finns också ett litet tivoli i mitten av parken. Så är det djurparken, stor djurpark ala Kålmården fast lite mindre, men med chimpansen Julius som är tv-kändis från 80-90 talet!! Sist men inte minst finns det et badland med massor av bassänger, ett skönt avbräck med ett litet dopp en varm dag! Vi stannade även till kvällsföreställingen av Kapten Sabeltand (spelas endast på kvällen) En super bra musikal som börjar ca 22 och slutar ca 23.15. Det är väldigt sent efter en lång dag i parken, men det var det absolut värt! Barnen åkte trötta men super nöjda där ifrån efter en kanon dag!! Inträdet kostar en del, det gör också musikalen, men det var det som sagt värt! Vi övernattade i Arendal, som ligger lite norr om Kristiansand, billigare och jätte fint vid kajkanten! Vi alla i familjen rekomenderar ett besök til Dyreparken, men ta med bra skor, badkläder,solkräm och vattenflaskor som ni lagt i frysen dagen innan så har ni kall dricka hela dagen!!
(2006-06-18)

Lämna en recension
Har du varit här? Andra familjer vill veta vad du tyckte, skriv och berätta!
Ditt betyg:
Vilkar åldrar passar platsen bäst för?
Rubrik:
Text:
Säkerhetsfråga
Logga in eller svara på följande fråga:


F           TBU      
8 N    T    1     HU8
JW2   YDH   N42      
  O    H      4   S1X
  B         BX7      
   
Namn: (Visas)
E-post: (Visas ej)

När du skriver här måste du följa våra regler. Läs villkoren »
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se