Betyg och kommentarer: Vikingeskibsmuseet
Annons
Betyg och kommentarer

Vikingeskibsmuseet

7

Betyg, omdömmen och kommentarer från barnfamiljer som besökt Vikingeskibsmuseet.

» Antal inlägg: 3 st
Toppen för den som är intresserad av vikingar!
Vi tyckte om denna utställning. Den var välgjord och intressant. Vi som är intresserade av vikingatiden tycker att dess historia är väldigt intressant förstås. Bra bemötande av personalen och fina saker att köpa i shopen.
(2013-08-22)

Intressant besök
Vi besökte museet med två barn, 4 resp 8 år. Inträdet var 100 DKK per vuxen, fritt för barn under 17. Precis som tidigare inlägg konstaterat så kostade alla aktiviteter för barnen extra. Om man inte går på guidad tur får man engagera barnen ganska mycket själv. Det finns fina skepp att titta på, både repliker och riktiga vrak. Museet ger en bra inblick i vikingarnas skeppsbyggeri och sjöfart. Det upplevs som pedagogiskt och seriöst, men inte så ”upplevelsebaserat” som många museer blivit under åren. Tempot är lugnt och har man barn som är intresserade av vikingatiden och båtar så är detta en mysig utflykt.
På området finns ett café med ganska litet utbud, och i utkanten finns en restaurang som upplevdes som dyr för barnfamiljer.
(2012-07-06)

Spännande för barn och vuxna
Vi besökte Vikingaskeppsmuseét m våra barn, 5 och 6 år. De fick måla sköldar, göra halsband, klättra i ett vikingaskepp och klä ut sig till vikingar. Inträdet var 100 DKK/vuxen, barn under 13 år gratis. Tyvärr kostade allt "pyssel" extra så det går ju en del pengar. Vi la till 80 DKK/person och fick en rolig segeltur i ett vikingaskepp, väl värt pengarna. Det mesta av museét är utomhus så det är en fördel om vädret är bra när man går dit. Man får ett armband (a la festival) när man går in så det går bra att gå ut från området om man tex vill gå och och äta medhavd mat.
(2011-07-14)

Lämna en recension
Har du varit här? Andra familjer vill veta vad du tyckte, skriv och berätta!
Ditt betyg:
Vilkar åldrar passar platsen bäst för?
Rubrik:
Text:
Säkerhetsfråga
Logga in eller svara på följande fråga:


KI9          O       
9      Y    3T    UX8
2SL   BCT    Q       
C M    A     A    6GU
KFA         SA5      
   
Namn: (Visas)
E-post: (Visas ej)

När du skriver här måste du följa våra regler. Läs villkoren »
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se