Betyg och kommentarer: Egeskovs slott
Annons
Betyg och kommentarer

Egeskovs slott

10

Betyg, omdömmen och kommentarer från barnfamiljer som besökt Egeskovs slott.

» Antal inlägg: 1 st
En riktig sommarhöjdare
Här kan man bli kvar länge! Det är få ställen som har så mycket på samma plats. Det är mycket svårt att sätta en passande ålder för jag tror att alla från 0 till 110 trivs här. Våra barn var i åldrarna 2, 5, 8, 10 när vi var där (2011) och alla älskade det, trots att det regnade rejält den dagen. Alla uppskattade inte samma saker dock (minstingen skulle nog helst velat stanna i lekparken(en av de störst jag sett)hela tiden. Det kostade lite mer att gå in i slottet och inte bara parken, men det var det värt. Vem vill inte gå in i ett sagoslott och framförallt är det värt det för det fantastiska dockhuset som fanns inne i slottet.
Ha koll på barnen i labyrinterna, till skillnad från de flesta andra finns där en som du kan gå vilse i och inte hitta ut (även som vuxen tror jag!), vi fick stå i tornet i mitten och guida 8-åringen som hade fastnat.
Jag har aldrig sett såna enorma samlingar av allt möjligt, främst bilar men allt från leksaker till köksredskap finns utställt. Sammanfattningsvis är det helt klart värt en omväg. Enda besvikelsen var att en av labyrinterna var utanför slottsområdet och hade en myntautomat för att komma in och när vi var där var den stängd.
(2013-06-18)

Lämna en recension
Har du varit här? Andra familjer vill veta vad du tyckte, skriv och berätta!
Ditt betyg:
Vilkar åldrar passar platsen bäst för?
Rubrik:
Text:
Säkerhetsfråga
Logga in eller svara på följande fråga:


YC4         ACR      
  I    O    I     163
ABJ   SW5   4QT      
  A    H      S   EGH
OUE         WEI      
   
Namn: (Visas)
E-post: (Visas ej)

När du skriver här måste du följa våra regler. Läs villkoren »
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se