Betyg och kommentarer: The Reef - Badhotell
Annons
Betyg och kommentarer

The Reef - Badhotell

8

Betyg, omdömmen och kommentarer från barnfamiljer som besökt The Reef - Badhotell.

» Antal inlägg: 5 st
Underbart familjenöje
En jättefin anläggning där man kan sitta och njuta i bubbelpoolen eller bastun såväl som plaska omkring med barnen i timmar.
Jag kan förstå andra som säger att det kanske inte är det allra största badpalatset till ytan. Men ärligt talat kanske vi är lite väl bortskämda... Men just därför kanske det inte är lika bra för en leksugen 13-åring som för en 6-7 åring på detta ställe. Vår vill aldrig åka hem när vi varit där..!

Öl och mat är dyr som på alla nöjesställen.

Jag tycker att det bästa med The Reef är atmosfären, ljuden och värmen. Har bara varit där på vintern och det är ljuvligt.
(2015-08-03)

Trevlig resa!
Vi besökte nyligen the reef med tre barn (2,6 & 7år). Resan och upplevelsen i badhuset var trevlig, vi hade tur att komma en dag då det inte var så mycket folk. Mina förväntningar var något högre på badhuset, det var mindre än väntat. Småbarnsavdelningen var perfekt, men för barn som är äldre men inte simkunniga fanns inte mycket att göra utan att ha föräldrarna i konstant närvaro. Kiosken i badhuset hade väldigt begränsat utbud, dyrt och lång väntan. Hotellrummet var slitet/sunkigt, dåligt planerat att man i badkläder från rummet ska behöva passera lobbyn/reception. Vi kommer trotts detta återkomma, då miljön i badhuset var trevlig och kändes lagom för våra barn. Nästa gång åker vi över dagen, utan övernattning då det räcker gott med 3-4tim bad, sen får man nog.
(2015-04-14)

Besviken på the Reef
The Reef är exempel på lyckad marknadsföring. Man förväntar sig ett stort, fint badland och visst är det fint, men inte stort. Det finns t.ex bara en rutschkana. Vi var ärligt talat besvikna. Barnen, 5 och 9 år, hade roligt, men de har haft roligare på andra ställen.
(2014-06-24)

Kan inte bli bättre!
Det här var toppen - aldrig upplevt ett äventyrsbad som detta! Buffén var verkligen god och prisvärd!
(2012-08-05)

Toppenbra!
Kvalité! Roligt! fräsht! vi hade jättekul! Buffén är jättegod.
(2011-06-18)

Lämna en recension
Har du varit här? Andra familjer vill veta vad du tyckte, skriv och berätta!
Ditt betyg:
Vilkar åldrar passar platsen bäst för?
Rubrik:
Text:
Säkerhetsfråga
Logga in eller svara på följande fråga:


LT1         GKE      
4      B    A M   99O
8BO   9PN   2QG      
  C    M    B R   RQG
QLP         KD7      
   
Namn: (Visas)
E-post: (Visas ej)

När du skriver här måste du följa våra regler. Läs villkoren »
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se