Betyg och kommentarer: Gavnø Slot
Annons
Betyg och kommentarer

Gavnø Slot

8.5

Betyg, omdömmen och kommentarer från barnfamiljer som besökt Gavnø Slot.

» Antal inlägg: 6 st
Höghöjdsbana för alla åldrar!
Vi som var där var i åldersspannet 4-40 år. Höghöjdsbanorna var utmanande för oss alla och i en fantastisk miljö. Man kunde välja svårighetsnivå utefter ålder och möjligheter och alla var jättenöjda. En utmaning både fysiskt och sen även mentalt på de höga höjderna. Väl värt ett halvt/heldagbesök.
(2019-11-25)

Gavnö slott gofly
Väldigt vacker park med en höghöjdsbana bredvid. Banan består av 7 olika banor och passar barn från ca 7år och uppåt. Finns fika att köpa inne i slottsparken där det även fanns toaletter. Fanns ingen stopptid att klättra utan vi klättrade tills vi var klara och nöjda för dagen.
(2019-11-04)

Höjdaräventyr!
En säker utmaning på flera höjder och svårighetsgrad. Underbar miljö där alla kan känna pirr på sin nivå. Rekommenderas!
(2019-10-28)

Gavnö slott och GoFly
Otroligt vackert slott, slottspark samt en underhållande klätterpark. Likaså finns ett fint fjärilshus och en underbar omgivning!
(2019-04-28)

Bra klätterbanor och fin slottspark
I fin skogs och slottsmiljö finns 6 st. äventyrliga klätterbanor som passar både barn, tonåringar och vuxna. Trevliga instruktörer och bra säkerhetssystem. Det står att barnen kan vara från 3 år men vi tycker de borde va lite äldre för att kunna nå mellan stegen i banorna, kanske ca 7år. Snabba ziplines med lite smutsig landning i en jord och flishög... Man kan köpa dricka och "madpakke" här också. Fin slottspark med stor lekplats.
(2018-08-08)

Spännande dag o vacker miljö
Väldigt vackert slott vid vattnet med en fin stor park. Höghöjdsbanan ligger i i direkt anslutning och är fantastisk, man kan pausa när man vill under dagen och gå på toaletten, fika eller besöka bryggeriet, sedan klättrar man lite till om man vill. Banorna finns i 6 olika nivåer från enklast till svårast i trädtopparna. Verkligen en kul upplevelse för vår 6 åring och 12 åring.
(2018-08-01)

Lämna en recension
Har du varit här? Andra familjer vill veta vad du tyckte, skriv och berätta!
Ditt betyg:
Vilkar åldrar passar platsen bäst för?
Rubrik:
Text:
Säkerhetsfråga
Logga in eller svara på följande fråga:


LWT         UD7      
  2    4    L     L9U
  S   JUA   TNS      
  3    9    J Q   DGR
  M         RNN      
   
Namn: (Visas)
E-post: (Visas ej)

När du skriver här måste du följa våra regler. Läs villkoren »
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se