Betyg och kommentarer: Camp Adventure
Annons
Betyg och kommentarer

Camp Adventure

8.5

Betyg, omdömmen och kommentarer från barnfamiljer som besökt Camp Adventure.

» Antal inlägg: 10 st
En pärla!
Vacker natur, rent och snyggt, spännande men kändes säkert. Smidig logistik i allt från parkering till klättring. En härlig upplevelse för hela familjen.
(2019-08-14)

Camp Adventure - Skovtorn
Fin bok och ekskog på trädäckpromenaden till Skovtorn. Tornets 45 meter ger en utsikt långt över trädtopparna och man ser långt en klar dag. Lutningen för att gå upp i tornet är låg och kan klaras med rullstol eller barnvagn.
(2019-08-11)

Utmaning för alla åldrar i klätterparken
Spännande klättringar och linbanefärder för den som inte är alltför höjdrädd. Allt från några timmar till återkommande träningspass regelbundet för alla med spring i benen
(2019-08-11)

Naturskön utmaning
Camp Adventure bjuder på utmaningar i underbar natur. Tänk dock på att detta inte är en aktivitet för alla. Man måste känna sig trygg på höga höjder och vara ganska stark om man ska fixa de mest avancerade banorna.
(2019-08-01)

Wow åk hit! Måste upplevas.
Vilket ställe. Mitt ute i ingen stans. Trevlig, proffesionell personal, fräscha toaletter, litet fik med lättare lunch. Man kan ta med mat om man önskar. Först är det säkerhetsgenomgången och sedan får man prova så man kan lära sig utrustningen. Rekommendera att börja med en en lätt låg bana. Fantastisk miljö med höga träd. Det skyddar både för lite regn och sol. Ha med ombyte och gärna tunna handskar. Avsätt hela dagen. Det är så kul. Vi hade inte klättrat förrut men barnen på 8 och 10 lärde sig snabbt och blev modiga. Banorna är varierande och har roliga och annorlunda attraktioner, i bland ska man åla i rör och i bland åka kälke, ibland kasta sig i väg i en härligt kittande linbana. Här kan alla i alla åldrar ha kul. Åk hit ni kommer inte att ångra er.
(2018-10-14)

Camp Adventure vilket äventyr
7 Oktober 2017 tidigt morgonen den styrde vi bilen mot Camp Adventure i Halev ,Danmark. Resan gick över Öresundsbron och de 20 milen vi hade till målet gick ganska snabbt. Väl framme fick vi utrustning tilldelad ( hjälm och säkerhetssele)och guiden gick igenom hur banorna var uppbyggda, hur utrustningen fungerade och säkerhetstänk. Vi som var där var jag, mamma till en då 8 årig pojke, hans kompis då 7 år och kompisens pappa. Killarna var supertaggade och klättrade vågligt upp på de olika banorna. Det fanns även lite inomhus där man kunde klättra på klättervägg. Klä er i oömma kläder, bra skor och ha med vantar/handskar. Ombyteskläder kan också vara bra att ha. Medhavd mat kan ätas i ett stort rum och vill man grilla kan man det. Lättare fika kan köpas på plats till ett vettigt pris. Jag hade tagit med matsäck. Detta är ett utflyktsmål för alla men barnen bör nog vara i pojkarnas ålder tycker jag.
(2018-10-11)

Fantastiskt äventyr i vacker miljö!
Vi tillbringade 6 timmar i mestadels ösregn, hagel och blåst på Camp Adventure under en av sommarens få kylslagna dagar. Detta faktum
kunde inte hejda den äventyrslust alla i familjen kastade oss ut i. Vi hade så kul! Ingen hade klättrat förut men snart fick vi kläm på säkerheten och njöt av denna superfina park med proffsig personal och utmaningar för alla nivåer. Vi hann inte med allt och kommer att återvända!
(2018-09-24)

Äventyr för hela familjen
Vi spenderade en heldag med våra 3 barn (åldrarna 12, 10, 10) på Camp Adventure. Det var en mycket lyckad dag på alla sätt. En underbar miljö, bra och tydliga instruktioner och utmaningar och olika svårighetsgrader för hela familjen.
Enda minuset var utbudet på menyn. Lite sparsmakat men det vi åt var mycket gott! Kan absolut tänka oss att komma tillbaka!
(2018-08-26)

Höghöjdsbanor & linbanor i toppklass i underbar skogsmiljö
Svårslagen upplevelse för små och stora äventyrare som gillar att klättra och se utsikten från trädtopparna. Långa härliga linbanor och klättermoment under säkra former i väldigt vacker och välordnad miljö mitt i skogen.Tryggt men väldigt spännande!
(2018-02-09)

Höghöjdsbanor som måste besökas och upplevas.
Riktigt härlig plats, fantastiska höghöjdsbanor i en underbar miljö. Ett besök är ett måste för den äventyrliga.
(2017-08-05)

Lämna en recension
Har du varit här? Andra familjer vill veta vad du tyckte, skriv och berätta!
Ditt betyg:
Vilkar åldrar passar platsen bäst för?
Rubrik:
Text:
Säkerhetsfråga
Logga in eller svara på följande fråga:


YIP         M        
  M    2    C R   DMA
  M   XJ5   3TR      
  M    S      O   R7P
  T           T      
   
Namn: (Visas)
E-post: (Visas ej)

När du skriver här måste du följa våra regler. Läs villkoren »
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se