Betyg och kommentarer: Tycho Brahe Planetarium
Annons
Betyg och kommentarer

Tycho Brahe Planetarium

5.5

Betyg, omdömmen och kommentarer från barnfamiljer som besökt Tycho Brahe Planetarium.

» Antal inlägg: 9 st
Fantastisk filmupplevelse men slitet planetarium
Imax filmen var en fin upplevelse för familjen då den film vi såg handlade om valar, men en stor besvikelse för 8- respektive 10-åringen att det var på engelska för de förstod väldigt lite av vad som sades. Planetariet i övrigt kändes litet och många saker var trasiga så det gick att att testa det som var meningen att man skulle testa. Detta ställe passar för lite större barn som har intresse för rymd eller djur och som inte har så höga krav på de tekniska delarna i planetariet.
(2018-03-13)

Tycho Brahe Planetarium
Vi var två vuxna och en åttaåring som besökte planetariumet en dag i juli. Vi var inte så imponerade. Det var mindre än vi trodde och ganska omodernt. Imax filmen som ingick var endast med tal på danska och den kändes också ganska daterad. Åttaåringen saknade tyckte det bästa var att få se sin egen kropp med röntgenljus.
(2017-07-24)

Tycho Brahe planetarium
Inte så stort som vi hade trott men finns en del kul saker att göra. Lite svårt för barn som inte behärskar danska eller engelska.
(2017-07-23)

Tycho Brahe Planetarium
Ett roligt ställe om man är intresserad av planeter och rymden. Filmerna var väldigt bra. Men för att få ut så mycket som möjligt av besökt bör man kunna lite engelska eller danska.
(2016-12-13)

Tycho brahe planetariet
Intressant och spännande för lite äldre barn. Fina filmer om rymden och miljö.
(2016-09-04)

Tycho Brahe Planetarium
För att ha någon riktig behållning av planetariet bör besökaren kunna danska eller engelska. De kortare 20-minuters filmerna uppskattades mest av hela familjen. Den längre iMax-filmen (50 minuter) var visserligen imponerande i sitt storformat. Dock krävde dess faktabaserade innehåll engelskakunskaper som de flesta yngre barn inte besitter.
(2015-09-18)

Tycho Brahe Planetarium
Intressant och lärorikt om astronomi, rymdfart och närliggande ämnesområden.
(2015-08-25)

Tycho Brahe planitarium
Ett måste om man har ett stort intresse för rymden!
(2015-08-10)

Tycho Brahe Planetarium
Ett måste om du har lite äldre barn som är intresserade av rymden och som kan engelska. Kombineras med fördel men annan aktivitet i Köpenhamn.
(2015-07-13)

Lämna en recension
Har du varit här? Andra familjer vill veta vad du tyckte, skriv och berätta!
Ditt betyg:
Vilkar åldrar passar platsen bäst för?
Rubrik:
Text:
Säkerhetsfråga
Logga in eller svara på följande fråga:


T           J        
C B    G    O 4   C96
JR5   1MP   FAD      
  R    3      1   SQN
  3           W      
   
Namn: (Visas)
E-post: (Visas ej)

När du skriver här måste du följa våra regler. Läs villkoren »
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se