Betyg och kommentarer: Guinness World Records Museum
Annons
Betyg och kommentarer

Guinness World Records Museum

5.5

Betyg, omdömmen och kommentarer från barnfamiljer som besökt Guinness World Records Museum.

» Antal inlägg: 14 st
Kul
Vi var där med våra tjejer på 12 och 14 år. Vi tyckte allihop att det var ganska roligt. Det fanns mycket att titta på och läsa om (synd dock att det inte står på svenska). Det fanns även en hel del saker man kunde prova på själv och försöka slå rekordet t.ex. slå på en boxningsboll så hårt du kan, testa reaktionsförmågan m.m. Det skulle dock behövas lite luftkonditionering där för det var varmt och instängt.
(2019-08-06)

Roligt att prova på olika saker
Fanns många saker att prova på för barnen, vilket var kul. Men otroligt hög volym och varmt, många trappor och inget för barnvagnar. Kändes ändå omodernt och tråkigt. Rätt litet ändå och gick fort att gå igenom.
(2019-07-28)

Världsrekord
Mindre än förväntat, många rekord, ett rum med olika aktiviteter att testa
(2019-07-23)

Roligt!
Väldigt kul att man kan prova själv och jämföra med rekorden. Alla i familjen uppskattade detta, från 2 åringen-15 åringen.
(2019-07-18)

Undvik om du inte måste
Skyltar uppsatta i lokalerna med olika rekord som vore det urklipp ur senaste rekordboken. Vem har lust att gå omkring och läsa rekord från väggtexter för 400 DKK för en familj?
Några få interaktiva saker för barnen, men detta tröttnade de på snabbt.
Spendera hellre pengarna på något annat som ger ett vettigt utbyte, för barn likväl som vuxna.
(2019-03-30)

Inte värt pengarna!
Tråkigt och gammalt och omodernt. De interaktiva sakerna är slitna och fungerar inte. Skulle aldrig rekommendera någon att gå dit. Var där med min 11-årige son.
(2017-11-01)

Guinness world records
Ännu ett skoj ställe, massor av vår familj på två vuxna och tre barn (en kan ej gå, de andra går i låg och mellanstadiet). På Guinness world records fanns det mycket fakta om olika världsrecord, men det roligaste var att det fanns många saker att prova på. Det gillade de äldre barnen väldigt mycket (även vi vuxna...) Man fick se hur lång värdens längsta man var och mannen som åt järnskrot et. En sak som var lite så där var videon där en kille tog rekord i att dra av strumpebandshållare på tjejer, känns som att det kanske inte var så passande. Jag tror inte att vi hade själva valt att gå på Guinness world records om vi inte var en testfamilj, men det var mycket roligare än vad vi trodde. Vi rekommenderar stället, fast då för lite större barn, runt 10 -12 års åldern och uppåt.
(2015-04-26)

Kul
Var där med 2 killar i åldrarna 9 och 11. De tyckte till största delen att det var spännande men brydde sig inte så mycket om att läsa om de olika rekorden.
(2014-08-20)

Omodernt
Sommaren 2014 besökte vi museet med våra barn 3 och 6 år.
Det var mörkt, tråkigt, mycket att läsa.
"De stora människorna" var kul!
(2014-08-08)

KUL
Vi var på Guiness mueseet maj -07 med barn på 7 år. Hon tyckte det var kul med alla de rekord som var "uppbyggda", men det finns ju så mycket mer som hon inte kunde ta till sig, allt man måste läsa (många rekord finns det bara små skyltar om) sig till. Men som sagt det man kunde testa själv och uppleva var helt ok.Man hade nog kunnat göra det fräschare och ännu roligare för barn.
Vi köpte en kombinationsbiljett med the mystic exploratorie men detta var ju så litet att det borde ha ingått i priset till det andra museet.Det som fanns där var jättespännande för vår sju-åring.
(2007-05-21)

Ingen höjdare
Jag var där sommaren 2005 med mina två barn i 7 och 10 års åldern. Ingen av oss gillade stället. Besviken var jag att det lilla cafet bara bjöd på enkla bullar som kändes hårda o kallt kaffe. En restaurang med god mat efter att ah varit på Guiness många timmar skulle ha suttit fint.
(2007-04-29)

Testfamilj rapporterar
Hej! Vi har varit på testuppdrag för Barnsemester.se här på Guiness Records. Våra barn var 10 år och 8 år vid besöket. Det ligger på Ströget (Köpenhamns mest populära gågata) så det var lätt att hitta dit. Utanför entrén står en figur som föreställer världens längsta man. När man kommer in är det små rum och gångar där olika rekord beskrivs. Världens tjockaste man finns där, man kan provboxa och se hur stark man är jämfört med världens bäste boxare osv. Allt sådant är kul! Men många rekord är bara texter. T ex en bild på ett flygplan och så står det något om det flygplanet. Alla sådana rekord uppfattar inte barnen. Texterna står på danska, engelska och tyska - fast att det var jättemånga svenskar där. Konstigt! Lokalerna känns lite "skabbiga" och med enkla medel kunde de förbättrat mycket, men totalintrycket var ändå att det var ett trevligt besök. Barnen pratade om rekorden hela vägen hem och verkade mycket nöjda. Vårt tips är att ni som har vetgiriga och nyfikna barn på minst 9 år absolut ska gå hit. Yngre barn kan få en och annan höjdpunkt men det mesta är de för små för tror jag.
(2006-04-17)

Guinness world records
Köp inte Köpenhamskortet när ni reser med barn, inte gratis att gå in med det.
Vi reste på vintern och promenerade runt i Köpenhamn, alldeles lagomt långa avstånd mellan det som var intressant för våra barn.
(2006-01-14)

Betyg och råd
Roligt och spännande för barnen som var 7 och 5 år när vi var där. Ibland lite skrämmande med det gjorde besöket mer spännande. Vi bodde på campingplats i Ishöj och åkte tåg till och från Köpenhamn. Det negativa var att bussen från Ishöj centrum slutade gå kl 14 på lördagen och vi kom tillbaka vid 20-tiden trötta och med ont i fötterna. Då fick vi gå några km till campingen.
Köp inte Köpenhamnskortet om ni är där med barn, de flesta inträderna gäller slott, museum. Lite nedsatt pris på inträdet till GWR.
(2006-01-13)

Lämna en recension
Har du varit här? Andra familjer vill veta vad du tyckte, skriv och berätta!
Ditt betyg:
Vilkar åldrar passar platsen bäst för?
Rubrik:
Text:
Säkerhetsfråga
Logga in eller svara på följande fråga:


IHS         W        
  7    I    I F   JMC
  3   JR1   T9P      
  8    C      4   HP1
  M           A      
   
Namn: (Visas)
E-post: (Visas ej)

När du skriver här måste du följa våra regler. Läs villkoren »
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se