Betyg och kommentarer: Äventyrsön Väski
Annons
Betyg och kommentarer

Äventyrsön Väski

6

Betyg, omdömmen och kommentarer från barnfamiljer som besökt Äventyrsön Väski.

» Antal inlägg: 2 st
Nja...
Vi har precis varit på Väski och ärligt talat är jag glad att vi fick det på köpet tack vare Barnsemesters rabatt. Dels är inträdet annars dyrt med tanke på vad som finns att göra, dels kostar det sen 12 Euro/barn extra om man vill köpa ett kort att samla stämplar på vid de olika stationerna. På kortet finns sen en kod man kan använda för att logga in på deras sida och se vad för typ av pirat man var. Nja, inget för oss!

Annars var ön ok. Det fanns hinderbanor, stenar att klättra på, en linbana att åka och en klättervägg att klättra på. Mycket av det som fanns hittar du i skogen eller lekplatsen hemma!! Men annars var ön väldigt naturskön och mysig att gå runt. Finns ett litet ställe man kan köpa kaffe och småtugg/korv på. Tänk också på att det bara finns torrdass, inget som var populärt hos barnen :)

Vi var där några timmar, sen tog vi båten tillbaka och gick en extra runda inne på Muminvärlden istället. Så rekommendationen är att åk inte till Finland för Väskis skull!!
(2009-08-01)

Gediget äventyr
Har besökt äventyrsön Väski med min 7-årige son. Piratskeppet tar oss den lilla biten ut till ön där vi får en stämpelsamlare. Hela ön består sedan av stationer; guldvaskning, hinderbanor, pilbågsskytte m.m Vi samlar stämplar efter bästa förmåga och på många stationer finns grader av svårigheter beroende på hur gammal man är/vad man vågar. Känns mycket naturligt, allt är fint insprängt bland träd, berg, stigar m.m
(2006-06-19)

Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se