Betyg och kommentarer: Holiday Club Oulun
Annons
Betyg och kommentarer

Holiday Club Oulun

8

Betyg, omdömmen och kommentarer från barnfamiljer som besökt Holiday Club Oulun.

» Antal inlägg: 1 st
Trevligt!
Vi bodde på Sokos Hotel Eden nov 2012 där äventyrsbadet finns. Vi fick ett stort (50 kvm) och fint rum med bastu och havsutsikt för 238 euro/natt. Bra pris enligt oss jmf med många andra badhotell. I priset ingick bad och frukost. Äta kunde man göra på 2 olika ställen. Hotellets restaurang och en bar/cafeteria som serverade sallader, hamburgare, nuggets etc. Det som drar ner betyget är tyvärr storleken på badet. Det finns 1 rutschkana och 1 brant "vattenfall". 2 bubbelpooler, 1 barnpool och en stor pool. Plus för vågmaskinen och det var varmt och behagligt både i luften och vatttnet. Personalen var trevlig och det var fin service, barnen fick vid ankomsten en barn film. Anläggningen har några år på nacken men det är rent och fräscht.
(2012-11-27)

Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se