Betyg och kommentarer: Gardaland
Annons
Betyg och kommentarer

Gardaland

9

Betyg, omdömmen och kommentarer från barnfamiljer som besökt Gardaland.

» Antal inlägg: 8 st
Överträffade förväntningarna
Prisvärt, roligt, proffsigt och fräscht. Lätt en av Europas bästa nöjesparker!
(2013-05-20)

underbart men dyrt
Vi var där 4 mammor och 4 barn i åldrarna 3-5. Parken utnyttjas kanske som allra bäst med lite äldre barn också, men det fanns mer än nog av nöjen även för mindre barn. Karuseller, små tåg osv. Testa gärna innan själv om ni är fler vuxna, t.ex. det stora "spök"trädet som vi gärna fick gå in i men som var alldeles för läskigt väl därinne. Det går en gratis buss från Peschiera del Garda (tågstation) och man kan köpa dubbelbiljett och gå in på akvariet också. Det var dyrt inträde men sen får man åka hur mycket som helst, och barnen var helt utmattade av förtjusning. Gillar man inte cocacola och skräpmat är det nog bra att ta med sig matsäck och mycket dricka om det är varmt.
(2011-08-21)

Toppen!
Besökte Gardaland för en dryg vecka sedan. Det fanns massor av attraktioner, både för stora och små, för modiga och för de mer försiktiga. Bra klass på åkattraktionerna. När inträdet var betalt så ingick allt (dock ej delfinshowen). Det var ganska långa köer till en del populära attraktioner, men för övrigt upplevdes ingen trängsel. Duschar med kall vattenånga uppskattades i värmen! Enda minuset var väl egntligen att matställen inte höll nån vidare klass. Och dom riktiga restaurangerna som var öppnade inte förrän kl 18, så kommer man mitt på dan så får man hålla tillgodo med halvslabbiga snabbmatsställen.
Men allt som allt så var vi mycket nöjda.
(2008-07-27)

Super mysigt!!!
Fanns absolut inget att klaga på.Vi var där i september så det var ju inte långa köer.Barnen älskade det,dom minsta fick vi dra från småbarns avdelningen...
Jag var där på 80-talet och var imponerad redan då,nu var det ännu mer imponerande.Liseberg och Gröna Lund är inte ens i närheten...
(2007-06-05)

Vi har varit där under en dag
Det var i mitten på juli och därför minst 1 timmes köer till attraktionerna. Så om man vill hinna med att åka mycket så bör man försöka komma dit under lågsäsong.

Det fanns här och där "duschar" med kall ånga som man kunde svalka sig i.

Det var en rolig park med bra attraktioner. Rekommenderas varmt!
(2007-05-21)

Toppen
Vi åker till Sirmione varje år, eftersom vi kommer därifrån. Gardaland har funnits sedan 80 talet och varje år är bättre och bättre. En måste.
Jag kan rekomendera att åka dit en hel dag för första gången, men sen tycker vi att det är bättre at besöka Gardaland på kvellstid. Det är billigare, det finns mindre personer och det är inte so varmt.
Barnen klarar jätte bra, även till kl. 23.30!
(2007-05-01)

Kul park
Vi trivdes jättebra på Gardaland, med 4 barn åldrarna 14, 12, 7 och 4. Fin miljö och roliga grejor. Enda minuset var värmen men det är ju inte parkens fel!!
(2007-02-25)

Gardaland
Det var ett bra ställe för både stora och små.
(2006-05-30)

Lämna en recension
Har du varit här? Andra familjer vill veta vad du tyckte, skriv och berätta!
Ditt betyg:
Vilkar åldrar passar platsen bäst för?
Rubrik:
Text:
Säkerhetsfråga
Logga in eller svara på följande fråga:


IAO         64S      
L I    J    O     858
A X   Y1R   E5S      
N 9    P      Q   GI5
R1Q         W74      
   
Namn: (Visas)
E-post: (Visas ej)

När du skriver här måste du följa våra regler. Läs villkoren »
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se