Betyg och kommentarer: Molekylverkstan
Annons
Betyg och kommentarer

Molekylverkstan

8.5

Betyg, omdömmen och kommentarer från barnfamiljer som besökt Molekylverkstan.

» Antal inlägg: 4 st
Mycket att se och lära
Det finns många intressanta och roliga saker att sysselsätta sig med på Molekylverksta´n, barnens favorit var att göra slime och spela airhockey. Andra saker som vi gjorde var att spela olika spel, blåsa stora bubblor och sitta på spikstolar. Barnen var där i två timmar och ville inte hem, vi kommer åka dit fler gånger.
(2008-08-05)

Molekylverksta´n
Mine barn koste seg lenge på Molekylverkstad'n. Her er det mange morsomme eksperimenter for barn. Klartreveggen bryter også opp med litt fysisk innslag. Det anbefales absolutt å komme hit!
(2007-07-20)

Molekylverksta´n
Jag tycker att molekylverkstan verkligen är ett toppenställe, det kostar inget i entreavgift, där är mysigt och många olika experiment, uppdrag att utföra. Mina barn tycker alltid att det är roligt att åka dit.
(2007-01-22)

Så spännande!
Här känner man sig korkad när ungarna fattar snabbare än en själv! Men det är kul och spännande. Härligt att se barnen ansikte när de får göra saker alldeles själva.
(2006-06-14)

Lämna en recension
Har du varit här? Andra familjer vill veta vad du tyckte, skriv och berätta!
Ditt betyg:
Vilkar åldrar passar platsen bäst för?
Rubrik:
Text:
Säkerhetsfråga
Logga in eller svara på följande fråga:


KAE         TJU      
  Q    L    Y     33B
  X   IOE   RBM      
  N    P      8   E6M
  K         QDB      
   
Namn: (Visas)
E-post: (Visas ej)

När du skriver här måste du följa våra regler. Läs villkoren »
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se