Betyg och kommentarer: Tanumstrand
Annons
Betyg och kommentarer

Tanumstrand

5.5

Betyg, omdömmen och kommentarer från barnfamiljer som besökt Tanumstrand.

» Antal inlägg: 2 st
Skiftande kvalitet
Tanumstrand är ett ställe med mycket skiftande kvalitet. Kan inte annat än hålla med testfamiljen Gårdö som besökte anläggningen 2005 och tyvärr – det som upplevdes som negativt då har inte blivit bättre idag. 25-meters bassängen är fortfarande för kall att vara i, barnplaskbassängen är lika fantasilös som då, bubbelpoolen tillåter fortfarande bara sex badande samtidigt (känns trist när det är mycket folk och trycket är stort), avsaknad av badvakter – ingen att vända sig till med frågor om bassängerna, fikakorgsförbudet gäller fortfarande, fånigt att bara ha en kiosk med glass och annat onyttigt att vända sig till under badandet – det medhavda mellanmålet fick intas på rummet – dåligt!
Det vi ändå tyckte var sämst – i badanläggningen – var förhållandena kring terapibassängen. Det var den enda bassäng man riktigt kunde bada i, varm och skön, men det fick endast vistas max 15 personer där samtidigt! Det fanns ju inga badvakter att fråga så jag vände mig till kiosken men det blev jag inte klokare av. Jag misstänkte att maxantalet badande berodde på att reningen var underdimensionerad och att det var därför restriktionerna var sådana. Andra dagen vi skulle bada fanns förbudsskyltar vid bassängkanten som förbjöd badande i just terapibassängen. Plötsligt var skyltarna delvis borta och man visste inte riktigt vad som gällde, var det ok att bada eller inte? Det där med 15 personer överskreds hela tiden, vilket i och för sig var förståeligt då det var så kallt i övriga bassänger.
För övrigt var rummen bra och frukostbuffén toppen. Ett pysselrum för de lite större barnen var mycket uppskattat och ett litet lekrum för de minsta var ok. Vi vuxna kostade även på oss varsin spa-behandling som vi var nöjda med även om det var omöjligt att koppla av då behandlingsrummen låg precis intill kön till vattenrutschbanan – hög ljudnivå.
Vidare var läget vackert vid havet och närheten till den stora Sportshopen ett stort plus! Kan också rekommendera en toppenpizzeria vid namn Lilla Berit i Fjällbacka, mums med vedugnsbakade pizzor!
Sammanfattningsvis kan sägas att Tanumstrand är ett överreklamerat ställe som ger ett rörigt intryck och har en ojämn kvalitet. Det skulle kunna bli så mycket bättre med en mer samordnad personal, färre svårbegripliga skyltar och framför allt skulle de bjuda mer på sig själva och förbjuda mindre! Kort sagt, det här stället har potential att utvecklas och fungera så mycket bättre men det utnyttjas långt ifrån inte.
(2009-11-18)

Helt Ok!
Vi en familj med två vuxna och två barn, pojkar 10 och 7år. Tanums äventyrsbad är inte megastort men helt lagom om man vill kunna ha "ögonen" på barnen och hinna njuta en del själv. Som vuxen gillade vi den underbara ute terassen och bubbelpoolen mest. Barnen tyckte om rutschkanan. Maten smakade perfekt tyckte vi allihop. Utsikten (vi satt på uteterassen och åt) var helt outstanding med havet och alla båtar som passerade! Priserna ok, snygga omklädningsrum, men små hytter...
(2006-10-12)

Lämna en recension
Har du varit här? Andra familjer vill veta vad du tyckte, skriv och berätta!
Ditt betyg:
Vilkar åldrar passar platsen bäst för?
Rubrik:
Text:
Säkerhetsfråga
Logga in eller svara på följande fråga:


DCB         H4R      
  O    L    6 7   FXP
TLH   MD6   S H      
7      8    H 7   1P5
9SS         ENJ      
   
Namn: (Visas)
E-post: (Visas ej)

När du skriver här måste du följa våra regler. Läs villkoren »
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se