Betyg och kommentarer: Metropoolen i Avesta
Annons
Betyg och kommentarer

Metropoolen i Avesta

9

Betyg, omdömmen och kommentarer från barnfamiljer som besökt Metropoolen i Avesta.

» Antal inlägg: 7 st
Bästa badhuset. Passar alla, bra billig mat
(2020-05-02)

Passar för alla
Bra badhus med flera olika bassänger, varma bassängen som passar 1-6 år dock ofta upptagen för simundervisning. Kanon kul rutschkana.
(2019-11-12)

Superbra bad för hel familjen
Jättefint bad för hela familjen. Rent och snyggt och prisvärt. Lite begränsat utbud i kiosken men bra priser. Bra bassänger och ordentligt varma bassänger för de minsta. Lätt med parkering.
(2018-09-14)

Passar alla
Finns pooler för alla från 0-100 åringar. Ordentligt varmt i barnpoolerna, rutschkana, bubbelpooler, bastu osv. Vi åker dit regelbundet. Det enda negativa är att menyn i fiket är ganska begränsad.
(2015-07-23)

Super!
Vi har 2 st tjejer på 2 & 4 år passar super även för dom =) passa till & med gubben på 40 år så år din & ha kul med hela familjen!! =) vi åker dit stadigt.. =)
(2014-01-13)

Lämpligt för små barn
Metropoolen är verkligen att rekommendera för familjer med små barn. Vi var på Metropoolen med våra tvillingtjejer på 1,5 år. Det finns en plaskpool med djup 0,21 m, perfekt för små toddlers att krypa i och leka i. Dessutom fanns bra, och varm, undervisningsbassäng, bubbelpool och virvelström. Ta gärna med badringar till barnen så ökar möjligheterna för familjen att bada tillsammans. Omklädningsrummen var fräscha, dock ett litet minus för halksäkerheten. En plastmatta utanför duscharna vore bra. I övrigt är badet mycket fräscht och med lagom mycket folk.
(2009-07-25)

Toppenkul och fräscht
Vi var där med våra två barn (7 och 9) på besök och njöt i fulla drag. Det fanns allt för familjen, roliga rutschkanor, bra motionssimning, turkiska bad m.m. Och allt var rent och snyggt. Ett plus för gott och varmt kaffe.
(2008-05-01)

Lämna en recension
Har du varit här? Andra familjer vill veta vad du tyckte, skriv och berätta!
Ditt betyg:
Vilkar åldrar passar platsen bäst för?
Rubrik:
Text:
Säkerhetsfråga
Logga in eller svara på följande fråga:


NR2         67D      
  O    K      F   393
LOH   S79   YLU      
W      I      F   7AG
HQQ         W4W      
   
Namn: (Visas)
E-post: (Visas ej)

När du skriver här måste du följa våra regler. Läs villkoren »
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se