Betyg och kommentarer: Hemlingby friluftsområde
Annons
Betyg och kommentarer

Hemlingby friluftsområde

8

Betyg, omdömmen och kommentarer från barnfamiljer som besökt Hemlingby friluftsområde.

» Antal inlägg: 5 st
Mysigt på ett naturligt sätt
Inte nudda mark över stockar och broar, gåda bär i skogen och en lärorik runda i storskogen med infomation om alla djur. En riktig oas!
(2009-07-21)

Mysigt ställe
Det är så skönt att åka ut hit och låna en av alla de olika grillplatser som finns här eller ta sig en tur runt slingorna. Det går att komma hit året runt och hitta på något att göra.
(2009-06-23)

Kanonställe
Jag har tillbringat mycket tid i Hemlingbyskogarna tillsammans med mina scouter. Det finns samarbetsbana, "inte nudda mark"bana och massor av bra grillställen där man kan laga mat. Har också haft tillfälle att tova ull vid en fårhage tillsammans med en duktig instruktör.
(2007-01-22)

Mysig frifluftsområde
Ett jätte mysigt friluftsområde med mycket natur. Tyvärr inte så många aktiviteter eller lekmöjligheter för barnen. Grillplatser finns liksom hinderbana och motionsspår. Får och andra djur. Hästen Berta bjuder på åktur.
(2007-01-22)

Härligt friluftsområde
Eftersom vi bor i gävle så är Hemlingby ett återkommande ytflyktsmål för oss. Vi grillar korv, åker pulka, går gåbingo, åker skridskor, promenerar i "storskogen" bland alla fina trädjur, tittar på får och kaniner mm. Det finns även en rolig inte nudda mark bana som barnen älskar.
(2006-07-20)

Lämna en recension
Har du varit här? Andra familjer vill veta vad du tyckte, skriv och berätta!
Ditt betyg:
Vilkar åldrar passar platsen bäst för?
Rubrik:
Text:
Säkerhetsfråga
Logga in eller svara på följande fråga:


CHC         UQK      
  3    C    6 H   BY3
WQ8   C2I   L6S      
Y      D    M 8   PXW
5I5         TA9      
   
Namn: (Visas)
E-post: (Visas ej)

När du skriver här måste du följa våra regler. Läs villkoren »
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se