Betyg och kommentarer: Lekstan i Göteborg
Annons
Betyg och kommentarer

Lekstan i Göteborg

8

Betyg, omdömmen och kommentarer från barnfamiljer som besökt Lekstan i Göteborg.

» Antal inlägg: 7 st
OBS ! GÅ INTE HIT
Absolut sämsta stället, inte värt dom pengarna ens. Ska ni ha kalas så lägg hellre den extra 50 lappen och boka på Leos istället. Stället har varken service eller utbud Av något. Det är självservice på allting. Extremt dyrt för ett sånt unken stället. Värst av allt var medans kalaset pågick i en av rummet, så kom personalen och drog sladden till stereon. Han tog den till nästa rum och sa nu ska nästa familj ha kalas ? Haha vem gör så? Skaffa stero till alla rum? Alla barnen stannade till och sprang ut från kalaset då vi ej hade tillgång till musik längre. Under all kritik men sämsta stället.
(2022-10-30)

Paradiset för kidsen.
Roligt inomhus lekland och go fika.
(2019-03-05)

Kalasbra!
Vi hade kalas på Lekstan för vår 7-åriga dotter förra veckan. Supernöjda! Bra bemötande med ingående information, bra upplägg och härligt med en "riktig" present till födelsedagsbarnet! Leklandet är väldigt lagom i storlek, och caféet har en bra meny åt oss hungriga föräldrar! Väldigt rent i leklandet. Rekommenderar varmt detta lekland! Familjen Ljungqvist
(2014-04-30)

Wow vilket paradis!
Väldigt väldigt gemytligt och inbjudande ställe! Alltid trevlig personal som hjälper till med precis vad man vill! Alltid lika gott att äta, hembakta kakor och även egengjord mat. Det är väldit uppskattat eftersom man är så trött på pulvermos och gammal korv, som kan serveras på liknande ställen. Fräscha ljusa lokaler, mysiga kalasrum och väldigt rent och städat! Det är inte konstigt att jag är där varje vecka... Har haft kalas ett flertal gånger och kommer alltid in och leker varje vecka! En kaffe latte efter jobbet medan barnen leker är underbart!!
(2011-07-07)

Toppen dag med lekstan
Toppen dag med lekstan då vår son hade födelsedags kalas. Trevlig engagerad personal som verkligen gjorde Walters dag som vi hade önskat. Vi föräldrar kunde samtidigt koppla av och avnjuta fika i deras cafeavdelning som har ett stort utbud av maträtter samt kaffe. Hit kommer vi gärna fler helger. Hela familjen Andersson rekommenderar lekstan varmt!
(2010-04-29)

En perfekt familjedag
Besöket Lekstan för första gången under Påsklovet, ett jättetrevligt lekland som passade mina barn 5 och 7 år perfekt då det kändes som leklandet var anpassat för denna ålder. Undertiden som de små busade runt njöt vi vuxna av både pastasallad och fika. Intrycket av detta lekland var mycket positivt och vi kommer att återkomma.
(2010-04-08)

Helt ok anläggning.
Stort minus för att det är väl trångt för en vuxena tt klättra omkrign och åka ruchkanorna. Man behöver kunna vara med sina barn. Området med cycklar är också lite farligt då ingen personal sysn till. Stället är rent men det kan ju bero på att det är hyfsat nyöppnat. bra mat och lite större utbud än det vanliga korv + pankakor! bra!
(2010-04-01)

Lämna en recension
Har du varit här? Andra familjer vill veta vad du tyckte, skriv och berätta!
Ditt betyg:
Vilkar åldrar passar platsen bäst för?
Rubrik:
Text:
Säkerhetsfråga
Logga in eller svara på följande fråga:


G           W5M      
T I    2      W   HTO
TGY   TF2   55A      
  O    B    J     E3Y
  W         TQ2      
   
Namn: (Visas)
E-post: (Visas ej)

När du skriver här måste du följa våra regler. Läs villkoren »
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se