Betyg och kommentarer: Göteborgs Naturhistoriska Museum
Annons
Betyg och kommentarer

Göteborgs Naturhistoriska Museum

7.5

Betyg, omdömmen och kommentarer från barnfamiljer som besökt Göteborgs Naturhistoriska Museum.

» Antal inlägg: 10 st
Kul att se djuren
Har man inte sett uppstoppade djur innan så är det här häftigt
(2016-01-08)

Ibland bättre än djurpark
En klassiker. Spännande för både oss vuxna och barnen. Fördel är att barnen kan komma riktigt nära de uppstoppade djuren på ett sätt som inte går på djurpark. Elefanten är mäktig. Men hur tusen kommer man in i valen???

NH varierar inte så mycket. Det är samma år efter år.
(2010-08-17)

Inressant
Vi tyckte att det var inressant, men hade man varit intresserad av fåglar hade det varit ännu bättre, det var VÄLDIGT mycket fåglar. Det känndes lite gammalt o dammigt men mycket sevärt! Otroligt vad stora o konstiga saker som fångats vid vår vätkust! Barnen var helnöjda med dagen. Nackdelarna var faktiskt att det var svårt att hitta parkering och att cafèt var väldigt begränsat och dyrt.Naturhistoriska är absolut värt ett besök, ett bra tillfälle att visa barnen hur människokroppen fungerar tex.
(2009-03-18)

Så spännande..
Naturhistorska är ju spännande till tusen. För både barn och vuxen. Det är en plats där man upptäker nya saker varje gång. I sommras var vi där 5 gånger på två veckor för vi kännde at vi var inte klara..Toppen ställe
(2008-12-09)

Mycket att se
Många djur att se. Spännande att gå i insektsavdelningen och på måfå öppna lådorna för att se vilka fantastiska fjärilar eller läskiga små kryp det finns.
Siamesmontern är också ett måste, för att inte tala om blåvalen!

Mycket att lära för den som är intresserad.

Gör en puff för deras cafeé som också har en sitt del för medhavd matsäck som är väl tilltagen.

Nackdelen är väl denna gamla byggnaden som innehåller MÅNGA trappsatser. Och att det ligger på en höjd.

(2008-04-21)

Spännande läskigt...
Mina barn på 4 och 5 tyckte det var läskigt att gå förbi den uppstoppade elefanten men väldigt kul att få se den stora blåvalen. Mycket av muséet har en dammig prägel över sig och lite uppiffning skulle behövas...
(2007-01-23)

För större barn kanske?
Tänkte nog inte att våra hulliganer på 5 och 3 år skulle uppskatta ett museum men det var faktiskt kul. Mycket spring i benen och spännande djur att titta närmare på. Svårt att hålla fingrarna i styr där man inte fick peta. Tyvärr mycket info som passar äldre och vuxna bättre. Roligt för mamma och pappa... det vi hann se!
(2007-01-23)

Hyfsat
Vi var två vuxna och två barn 7 och 4 1/2 år. Tjejen som var 7 tyckte att det var roligt att titta på djuren och att det bästa var att få klappa igelkott och mård (uppstoppade). Killen som var 4 1/2 tyckte att det var lite dålig action och för lite rörelse och inte så mycket som man fick röra vid. Fikan efteråt i kafét var mysig och toaletterna fräscha. Som tur är finns lekplatsen Plikta i Slottskogen allderles inpå knuten.
(2007-01-22)

var ganska intressant runda runt Museum
det var ganska intressanta djur man fick syn på som lejonet som var uppstoppad men såg verkligen ut verkligt det passar utmärkt det barn familj specielt till nyfikna ungar som vill se verkliga djur som är livs farliga.
men det är inte så bra med små barn under 2 år kan få rädslan av djuren och börja gråta.
(2006-04-07)

intressant
Var där för några år sedan med barn på 6,10 och 12 år. Det var intressant med alla djur och fakta man kunde läsa om dem.Häftigt med lejon som låg uppe på räcket till en trappa.Allt från sköldpaddor till isbjörnar. Lätt att ta sig dit med spårvagn.
(2006-01-19)

Lämna en recension
Har du varit här? Andra familjer vill veta vad du tyckte, skriv och berätta!
Ditt betyg:
Vilkar åldrar passar platsen bäst för?
Rubrik:
Text:
Säkerhetsfråga
Logga in eller svara på följande fråga:


OXK          U       
J P    T    YJ    1F7
KWT   ANO    F       
  4    Y     S    7UY
AG1         L71      
   
Namn: (Visas)
E-post: (Visas ej)

När du skriver här måste du följa våra regler. Läs villkoren »
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se