Betyg och kommentarer: BOUNCE Göteborg
Annons
Betyg och kommentarer

BOUNCE Göteborg

6.5

Betyg, omdömmen och kommentarer från barnfamiljer som besökt BOUNCE Göteborg.

» Antal inlägg: 4 st
Bounce Göteborg
Det var en riktigt bra aktivitet som passade för hela familjen. Barnen uppskattade verkligen att få studsa omkring fritt, och hopptornet var en favorit. Väldigt trevlig och tillmötesgående personal. Rekommenderas starkt.
(2019-10-28)

Bounce Göteborg
Barnen älskade det. Vi vuxna gillade mest fiket.
(2019-10-28)

Hemsk upplevelse
Jag var här med min son för några dagar sedan. Min son hoppade på en studsmatta då en personal kom och hotade honom genom att säga att han skulle klippa hans band och att han ALDRIG skulle få besöka stället igen. När jag skulle tillrättavisa denna person han mig verbalt. (Inget olagligt hot med ändå otäckt)

Riktigt otrevlig upplevelse.

Med vänliga hälsningar, Johannes.
(2019-02-02)

Toppenställe!
Vi hade en toppendag på Bounce i Göteborg. Det var lätt att ta sig dit med kollektivtrafiken och det var en bra aktivitet för en regnig dag. Den yngsta i vårt sällskap närmar sig 6-årsåldern och jag tycker att det var på gränsen till för ung, just för att det är många barn som hoppar och det är lätt att försvinna i mängden. Men vi hade alla jättekul och var nöjda med utrymmet, aktiviteterna och den vänliga personalen! En skojig och svettig aktivitet för hela familjen, klä er i bekväma kläder och glöm inte vattenflaskan, finns även ett fräscht café!
(2018-08-06)

Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se