Betyg och kommentarer: Busfabriken i Halmstad
Annons
Betyg och kommentarer

Busfabriken i Halmstad

8

Betyg, omdömmen och kommentarer från barnfamiljer som besökt Busfabriken i Halmstad.

» Antal inlägg: 40 st
Värsta barnkalaset every!!!
Personal överlämnar barnen själva i kalasrummet, tänkte att om mam får en värdinna då hittar hon på nåt så att barnen ska ha kul, men nej.. annars matematyka skulle kunna bli billigare.
(2020-09-22)

Bra ställe
Men kalasen är väldigt dumt gjorda. Vi har haft två kalas där, båda gångerna kunde inte något barn äta hamburgarna då brödet var som hårt knäckebröd. När det var aktuellt igen ville vi inte ha något matpaket men det gick inte att välja bort.
(2019-09-22)

Bra priser och massor av bra områden för barn och vuxna att busa i.
Café med bra mat och pris.
Blir tyvärr väldigt dålig luft när det är lite mer folk.
(2018-03-04)

För föräldrar
Personalen är rent otrevlig och outbildad i restaurangen.
När jag köper en latte och betalt säger personalen att jag kan ta kaffet själv och hälla i mjölk. När jag frågar om det är en latte får jag en suck och personalen går iväg och pratar med kollegan som då gör en latte som mycket surt och demonstrativt ställs fram utan ett ord.
(2017-07-24)

barnen älskar att vara där, personligen tycker jag att man kunde dämpat ljudet genom att lägga isolerade takplattor,kostanaden är för hög, och priserna på maten kunde varit billigare eftersom maten är inte så bra.. alla barnfamiljer ha inte råd att gå dit, det tycker jag är synd:) bättre städning behövs överallt..skadar inte att gå igenom hela stället, för vissa saker är lite trasigt, inte så konstigt eftersom det ha varit öppet ett tag och mycket besökare varje dag,barn är inte rädda om grejorna..:)
(2013-12-13)

Något för alla!
Jätte kul för barnen, avkopplande för föräldrarna! Barnen hade hur roligt som helst!
(2012-06-10)

Helt underbart!!
Super kul lekland för dottern (och pappa)rent och snyggt,allt är bara positivt. Barnen är helt slut när man åker därifrån (pappa fick träningsvärk efter första besöket)
Vi kommer igen och igen..
(2010-01-03)

Hysterisk upplevelse för familjen..
Barnen hade mest kul, så som det ska vara :-)
(2009-09-17)

Trångt, varmt och stökigt
Vi besökte Busfabriken en regnig sommardag. Det var en smärre chock att komma in. Stället var överfullt, men trots detta fortsatte man släppa in. Misstänker att de överskred max antal besökare med ganska mycket. Vill inte ens tänka på hur det skulle gått om det skulle ha börjat brinna. Det var oerhört varmt och ventilationen var icke existerande eller klart under dimensionerad. Det droppade ned på mig från låtsas palmer mm (kondens). Ljudnivån var också smärtsam. Efter en timme ville våra barn inte vara kvar längre.
(2009-07-26)

Non Stop
Kan inte åka förbi utan att barnen tjatar om att gå dit. När man väl är där vill barnen inte hem. Skönt att själv kunna ta det lugnt o låta barnen springa runt själva.
Personalen kan jag tycka ibland är lite unga o har därför inte den service känslan som man efterfrågar.
(2009-02-19)

Aktivering till max
Här kan barnen verkligen roa sig och ha kul! ... även föräldrarna :)
Personalen är lite svår och inte alltid så trevligt bemötande... men men
Ett bra ställe att åka till när det är mycket spring i benen och tristessen kommer smygande!
(2008-12-10)

Busfabriken i Halmstad
Vi har varit där vid tre tillfällen med två barn 4 och 8år och det är lika populärt varje gg. Ett ställe att rekommendera.
(2008-11-07)

Busa för hela slanten
Tack Busfabriken för en rolig dag nu på lovet. Barnen lekte i 3 timmar och vi föräldrar fikade. Alla hade en jättemysig rolig dag. och ett stort plus till den trevliga personalen.
(2008-10-31)

kul och bra
jag tycker attbusfabriken är både kul och bra för barnen.
Hellre att jag som förälder inte har det jättebekvämt, mn barnen får ju mycket motion och använda fantasin.
en som tycker mycket bra om busfabriken
(2008-10-04)

Stort och kul
Roligt ställe om det regnar... men ljuddämpningen skulle kunna vara bättre. Gillar att man har tillgång till trådlöst nätverk.
(2008-09-30)

Så trevligt!
Så mycket att göra för barnen. Vår 6-åriga dotter hade inga problem att fördriva de 3 timmarna. Även vi vuxna var med och lekte ibland. Gillar att de bara tar inträde för barnen. LJudnivån var dock i det närmaste olidlig ibland, men så blir det ju gärna bland många spralliga barn. Lite väl varmt var det. Hade varit ännu bättre om där hade kunnat vara normalare temperatur.
Återkommer gärna när tillfälle bjuds!
(2008-07-19)

Fel pris
Jag var med mitt varbarn och besökte Busfabriken i Halmstad, lördagen 14 juni och betalade 100:- i inträde på hemsidan står det att det kostar 90:-. Tycker att ni genast skall ändra på detta och inte lura flera.
Med vänlig hälsning
Kerstin Karlstedt
Gustav Adolfsgatan 29
252 27 Helsingborg
(2008-06-16)

Kanon även till dom äldre barnen
Vi var där en hel eftermiddag med våra barn, ålder från 8-12 och alla hade kul, stora ytor för barnen. Många sådana här ställen är oftast för dom mindre barnen.
(2008-04-24)

Testat och godkänt
...av tre småpojkar mellan 4 och 6 år gamla!
Lyckades fördriva en lång stund utan att tappa sugen, och utan att köra slut på föräldrarna!
(2008-03-28)

ett underbart ställe
Mina barn 5 och 8 år trivs som bara den på detta himmelrike,, Vi lekte busade och stojjade tills vi var helt slut. Pappa tyckte det var lika roligt som barnen. Frächt och fint var det me. Och trevlig personal
(2007-09-27)

Finns det ingen gräns
för hur många barn och vuxna detta (annars så bra) ställe kan ta in på en och samma gång? Denna sommar har ju som bekant varit regnig och självklart vill man hitta på saker med barnen. Har alltid varit så supernöjd med Busfabriken men blev missnöjd i onsdags då det formligen vällde in folk hela tiden. Det är förbud att äta och dricka (både medhavd mat och i leklandet) men flera trotsade alla regler som finns. Personalen hade inte tid att hålla ordning utan stod endast och tog betalt. De som köpte mat hade ingenstans att sitta, ljudnivån var horribelt hög och barnen svettades. Så vi stannade inte de tre timmar vi betalt för och hoppas att Busfabriken inför ett maxantal på barn och vuxna så att det går att sitta ned och äta samt att barnen har en chans att leka utan att få hörselskador eller bli skadade.
(2007-07-28)

Super!!
Hela familjen älskar busfabriken!Barnen tröttnar aldrig på att åka dit och vi föräldrar kopplar av med en fika.Trevlig personal och alltid fräscht!Fantastisk motion för min son!
(2007-05-04)

kul med aktivitet
Ville skriva och säga att mina döttrar tröttnar aldrig på detta ställe. Jag går dit 1 gång i veckan och busar med dem. De är 3 och 5 år gamla. Rent och fräscht med roliga aktiviteter som aktiverar. Buskul helt klart. Från en mycket nöjd mamma
(2007-05-04)

buskul
Våra tjejer (3 och 7) älskar detta ställe. De leker och svettas (för hemskt varmt är det, så ta tunna kläder). Toaletterna är lite blöta och sunkiga, behöver nog städas oftare. Maten och fikat är sisådär...ingne gourmet mat...å andra sidan förvänta er inte att de skall äta...de har inte tid!!
(2007-04-30)

Föräldrarna pustar ut??
Busfabriken...vi kan inte ens köra förbi Busfabrikens lokal utan att mina två grabbar samstämmigt låter påminna mig om att dit vill de minsann snart igen! Och visst är det kanon med ett inomhuslekland när fantasi och väder ibland inte är optimalt. -Vi går dit och leker lite, så kan vi föräldrar slappna av...så gick samtalet här hemma innan första besöket (som blev till ett 10-kort) Men icke - föräldrar som inte hade tänkt sig att aktiveras - göre er icke besvär! ALLA i familjen kan ha kanonroligt! Mammor som klättrar i hinderbanor, pappor som koncentrerar sig på skjuta prick med bollgevär! Oj då, och så barnen som lyriska springer omkring och testar alla aktiviteter. Efter mycket spring i benen blir det en fikapaus och här hittar vi den stora besvikelsen, trist, trist, trist, dyrt, dyrt,dyrt...det brukar sluta med varsin glass. Sedan har energin nått toppen för den sista busstunden innan vi glada och trötta tar oss hemåt. Men redan nästa dag när vi svänger förbi Busfabriken - är grabbarna igång med önskemål om lekstund igen!
(2007-01-22)

Hörselskydd
För pojkarna i 6-årsåldern var det buskul!
Föräldrarna fick be om öronproppar, det är ett fruktansvärt oväsen, verkar inte finnas något som dämpar. Öronpropparna var i alla fall gratis.
(2007-01-02)

Fantastiskt!!!
Helt underbart ställe... prisvänligt 29kr för en barnemeny. Min dotter på 5år var överlycklig o svettig.
(2006-11-29)

Kul i busfabriken!
När vi skulle hälsa på en släkting i Halmstad,utan varken lekpark eller leksaker i närheten,var vi tvungna att gnugga geniknölarna.Det var då vi kom på att det fanns något som hette Busfabriken.Sagt och gjort, vi tog våra två pojkar, 4 och 6 år gamla och begav oss dit. Det var lätt att hitta dit, en stor skylt med en elefant som vinkade.När vi kom in var det som en ny värld för grabbarna. Stora labyrinter där man kan klättra, skjuta mjukisbollar,krypa i tunnlar etc,etc.Vi vuxna kunde bekvämt luta oss tillbaka på övervåningen, där man hade fri utsikt över hela lek delen,köpa sej något att fika på och se barnen ha roligt. En del vuxna var också inne i labyrinterna och hade minst lika roligt som sina barn.När se´n grabbarna blev hungriga och vi upptäckte att man fick göra sin egen mjukglass, var lyckan total!Ett tips!Klä barnen i tunna kläder, för det blir VARMT!
(2006-10-09)

Toppenbra!
Busfabriken är ett väldigt populärt ställe för vår 5-åring (och snart vår 1-åring också). Det enda som är lite jobbigt är att man betalar för max 2 timmar och det ibland kan vara lite krångel att komma iväg i rätt tid. I övrigt är det bara jättebra och väldigt fräscht.
(2006-10-06)

Super!!
Busfabriken måste vara den bästa aktiviteten som man kunnat komma på.
Konceptet där de är relativt billigt och att de bara är barnen som betalar entre gör att man kan unna sig de lite oftare. Finns alltid nya saker att upptäcka.
(2006-09-18)

Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se