Betyg och kommentarer: Halmstad Aktivitetscenter
Annons
Betyg och kommentarer

Halmstad Aktivitetscenter

8

Betyg, omdömmen och kommentarer från barnfamiljer som besökt Halmstad Aktivitetscenter.

» Antal inlägg: 41 st
Roligt för hela familjen!
Black Pearl Golf och Laserdome funkade lika bra för hela familjen (barnen är 8, 13 och 17), men de flesta banorna i Prison Island var lite för svåra för en 8-åring. Förmodligen behöver man vara minst 10 för att kunna få ut så mycket som möjligt av det, men vi hade kul ändå! Trevlig personal och bra lokaler.
(2019-10-21)

Supernöjda
Superrolig ställe och trevlig personal. Massa roliga aktiviteter. Det finns något för alla.
(2019-08-18)

Kul för hela familjen
Ett roligt äventyr för hela familjen där man får anstränga både kroppen, hjärnan och precision. Mycket uppskattat av oss alla och vi blev mycket väl omhändertagna!
(2019-08-17)

Helt ok
Prison Island va väldigt svårt för våra barn på 11 samt 12 år så absolut inga barn under 12 år.
(2019-08-12)

Testfamilj 2019
Vi hade turen att vinna biljetter och testa på Prison Island, Black pearl golf och Laserdome. Vi var 2 vuxna och 2 barn på 8,5 år. Vi började med en timme Prison Island. Barnen var lite för små för detta då det var lite för svårt för dem. Men vi vuxna hade gjort detta tidigare och när vi förklarade hur man skulle göra och vi klarade av några banor så tyckte de att det var skoj ändå. Sedan spelade vi Black Pearl golf och avslutade med Laserdome. Laserdome var en favorit hos alla 4. Personalen var jättetrevlig och hjälpsam. En toppen förmiddag!
(2019-08-11)

Prison island, Black pearl golf och laserdome
Vi var en familj på 2 vuxna och 3 barn i åldrarna 6,10,12 som testade prison island,black pearl golf samt laserdome. Prison island var klurigt och svårt. Det fanns inte så mycket vår 6 åring kunde göra där och hon tyckte det var tråkigt. Där emot tyckte 10 och 12-åringarna att det var spännande. Det var endel trånga utrymmen så för lite större människor kan det vara svårt att ta sig igenom på vissa ställen. Kort om tid så man kan med fördel göra samma rum flera gånger för att hela tiden komma längre och samla mer poäng.

Black pearl golfen var en given succe. Något helt nytt och ett häftigt spel för alla åldrar. Riktigt kul!

Laserdome var roligt för oss alla men såklart lite tung utrustning för 6-åringen men ett spel på ca 20 min var lagom för henne och vi alla tyckte det var en riktig hit!

Svårt att ge ett samlat betyg på dessa 3 utmaningar för prison island drar ner det en aning eftersom det inte var mycket 6-åringen i familjen kunde bidra med och vara med på. Laserdome passar i ålder 6-100, prison island 10 och uppåt så länge du inte har problem att krypa och klättra och golfen passar alla som bara kan hantera en klubba!
Tänk bara på att det är väldigt varmt i lokalerna så jag rekomenderar inte att åka dit en varm dag dessutom!
(2019-08-05)

Prison Island, Halmstad Aktivitetscenter
Det var en rolig timme med mycket klurigheter som passade våra äldsta barn bäst.
(2018-10-20)

Prison Island, Svårt men kul
Roligt och utmanande, men lite för svårt för oss, som var en vuxen och två 12-åringar.
(2018-10-15)

Prison Island, Svårt men kul
Vi var en vuxen och två 12-åringar på Prison Island. Det var lite för svårt för oss att både fatta vad vi skulle göra och att utföra uppdraget på den utsatta tiden.
(2018-10-15)

Utmanande men kul
Vi hade turen att få bli testpersoner och få testa aktivitetscenter i Halmstad. Vi valde Prison Island. Vi var 2 vuxna och 2 barn i åldrarna 13 och 15 år. Personalen som tog emot oss i kassan och berättade hur vi skulle göra. Cellerna var kluriga och barnen tyckte det var utmanande även fast många av cellerna var lite svåra. Det var även så att vi vuxna tyckte det var väldigt klurigt emellanåt men vi alla hade jätteroligt och vi kommer gå dit fler gånger fast längre tid då på oss :) En timme gick väldigt fort, men alla var nöjda när vi åkte där ifrån
(2018-10-12)

En aktivitet för hela familjen
Väldigt rolig, utmanande och jobbig aktivitet perfekt för att dra de lite äldre barnen från datorn och få de att vilja hänga med familjen en stund.
(2018-09-14)

Rolig minigolf i mörker
Testfamilj och provade minigolf i mörker. Roligare när man använder deras app och får uppdrag på varje bana.
(2018-08-11)

Testfamilj prison Island 2018
Superkul äventyr för hela familjen med lite äldre barn. Många celler som var lite kluriga och det stod aldrig vad man skulle göra. Dock superkul för alla och en timme gick väldigt snabbt.
(2018-07-24)

Bra personal
Vi uppskattade den empatiska personalen på Halmstad Aktivitetscenter som hjälpte våra barn att klara av de lite läskiga momenten i Laserdome.
(2018-03-05)

Roligt och klurigt på samma gång
Vi hade turen att få bli testpersoner och få testa aktivitetscenter i Halmstad. Vi var 2 vuxna och 2 barn i åldrarna 7 och 9 år. Personalen som tog emot oss i kassan och berättade hur vi skulle göra var jättetrevliga och bi fick ett jättebra första intryck. Cellerna var kluriga och barnen tyckte det var väldigt roligt även fast många av cellerna var lite för svåra för dem. Det var även så att vi vuxna tyckte det var väldigt klurigt emellanåt men vi alla hade jätteroligt och barnen vill gärna gå dit fler gånger :)
(2017-09-03)

Testfamilj 2017 Prison Island
Vi var 2 vuxna och 2 12 åriga tjejer som inte provat detta tidigare. Vi hade 1 tim vilket rusade iväg. Det var roligt men vi hade önskat att man fick ut en karta över cellerna så man viste i vilka man varit, då vi tyckte att cellerna var svåra och krävde att man gick in ca 3 g för att överhuvudtaget få poäng.
(2017-08-25)

Black Pearl Golf
En häftig och annorlunda upplevelse av minigolf. Som uppskattades av hela familjen ( våra barn är 8 och 11 år). Det bästa av allt är att man kan göra detta året om, man är inte beroende av vädret.
(2017-06-21)

Prison Island
Trevlig o fin anläggning med massa celler som man ska klura ut
Ganska svårt om man är här första gången men det är väl kanske lite meningen att det ska vara en rejäl utmaning
1 timme flyger snabbt iväg o man vill gärna ge det ett nytt försök
Passar perfekt till familjen med dom lite större barnen
(2016-11-29)

Kul och fartfylld lek för både barn och vuxna.
Kul med många olika typer av celler. Efter en timme är man både svettig och trött men hade kunnat fortsätta för att det var så roligt.
(2016-11-24)

Prison Island
Mycket underhållande, tiden flög iväg - en timme räcker inte! Förbered er på att bli svettiga men att ha jätteroligt.
(2016-09-18)

Black Pearl Golf
Varit och spelar Black Pearl Golf med två tjejer på 4 och 6 år som tyckte detta var kul. ¤ åringen hade på sig en rosa klänning som lös i mörkret så det blev extra roligt att spela för den skull. En rolig och fin golf runda med välskötta banor.
(2016-08-10)

Roligt, svårt, spännande, omöjligt, ja rent ut sagt utmanande .. :)
En anläggning av bra klass som erbjuder utmaningar för alla åldrar(10+), lite väl svåra "celler" ibland, åtminstone om det är första gången man e här men det är ju kanske grejjen att det inte ska vara helt lätt ändå .. man längtar tebaks för o göra om o då rätt den gången
(2016-08-09)

Utmanande, svettigt och roligt!!
Här finns underhållning i timmar för familjen med lite äldre barn. Vi provade dock bara på på Prison Island men var mer än nöjda!
(2016-08-05)

Laserdom
Vansinnigt roligt. Alla borde testa.
Inbjudande kul lokaler med toppen bra personal. Våra tonåringar och vi kommer igen.
(2016-08-04)

Laserdome
Vi var testfamilj på laserdomen. Så vi åkte dit 2 vuxna 2 barn 7år och 9 år..
Personal är hjälpsam och service inriktade. Fick vår utrustning väst med pistol som satt fast i en rem. Sen var det dags att in o gömma sig och träffa de andra. Vi spelade både enskilt och i lag. Gympaskor och rörliga kläder rekommenderas. Finns omklädningsrum med dusch. Adrenalinet ökar snabbt i kroppen
Betyg 5 av 5..
(2016-07-29)

Kul för hela familjen!
Vi åkte hit med tre barn på 1,10 och 12 för att testa Prison Island. Det fungerade utmärkt! De stora barnen har varit tillbaka igen!
(2016-07-19)

Testfamilj 2015
Vi är en familj på två vuxna och två pojkar på 10 och 13år. Vi kan varmt rekommendera arosfortet. Den yngre killen tyckte att vissa celler var lite svåra och hade inte riktigt tålamod när man inte förstod direkt hur man skulle lösa cellen. Dock fanns det många celler så det var bara att välja en annan. Både vi och barnen var nöjda med besöket och vi kommer absolut att komma tillbaka. Vid nästa besök kommer vi däremot att boka mer än en timme då vi inte tyckte att vi riktigt hann med allt på en timme.
(2015-09-03)

Adrenalinhöjande, rolig aktivitet!
Vi är en familj med två barn, 9 och 13 år. Vi testade på Laserdome i Halmstad. Se till att vara där ca 20 minuter innan start så man hinner få alla instruktioner man behöver, vi kom lite sent och missade lite. Men aktiviteten var mycket uppskattad av oss alla, vi lämnade hallen glada och genomsvettiga, så passa på att visa Barnsemesterkortet så får barnen en slush :)
(2015-08-18)

Utmaning!
Vi fick en liten annorlunda familjesammansättning, då pappan blev sjuk och äldsta brossan hann bli myndig... Alltså en mamma och två 8-åringar och två 11-åringar. Spännande värre. Tjejerna på 11 år hade mer strategi och kunde leta lösningar, medans killarna på 8 år mest gick inför att komma först, oavsett vad cellen hade för syfte. Den här mamman fick mest vakta den röda lampan, så det inte skulle bli beckmörkt i cellen. Det var i svåraste laget att komma på vad man skulle göra i cellerna för lösa uppdraget. Jag känner att detta är en toppengrej att göra med stora tonårsbarn! Skulle tvingat med den myndiga sonen, han hade nog uppskattat det till fullo! Men småttingarna tyckte det var kul och spännande, trots att vi inte lyckades skrapa ihop så många poäng. Efter 2 timmar var det nöjda, trötta och mycket hungriga barn! Tack för en spännande och rolig dag!
(2014-09-16)

Så kul!
Vi är en familj på 2 vuxna och 3 barn (ålder 3, 9 och 12) som var på Laserdome en dag förra sommaren. Vi hade verkligen superkul! De stora barnen sprang runt som tokar och sköt, och den minsta fick ingen egen utrustning men sprang med mig eller sin pappa och tyckte det var jättespännande! Rekommenderar det verkligen och är även något vi själva kommer göra fler gånger!
(2014-03-17)

Lämna en recension
Har du varit här? Andra familjer vill veta vad du tyckte, skriv och berätta!
Ditt betyg:
Vilkar åldrar passar platsen bäst för?
Rubrik:
Text:
Säkerhetsfråga
Logga in eller svara på följande fråga:


 R          5        
ED     K    4 P   HWS
 5    TN6   2KP      
 I     M      T   7F4
OAX           N      
   
Namn: (Visas)
E-post: (Visas ej)

När du skriver här måste du följa våra regler. Läs villkoren »
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se