Betyg och kommentarer: Fagerströms karameller
Annons
Betyg och kommentarer

Fagerströms karameller

7

Betyg, omdömmen och kommentarer från barnfamiljer som besökt Fagerströms karameller.

» Antal inlägg: 2 st
Charmigt och lärorikt
Jag besökte fabriken med mina två barn (4 och 7) eftersom jag mindes ett tidigare magiskt besök då jag själv gick på dagis (japp, det är ett anrikt familjeföretag!). Mina barn var lite förtrollade redan innan vi öppnade dörren eftersom karamelldoften spred sig lockande ut på gårdsplanen.
Fabriken levde definitivt upp till förväntan, och vår värd var underhållande och kunnig. Slutligen valde vi godis i butiken, det var en riktig hit att kunna köpa med oss samma sorts karameller vi sett tillverkas och kunna berätta för släktingar om processen. Vi köpte förstås en hel del annat godis också, och mina barn tycker fortfarande att det är det bästa godis de ätit (vi är bosatta utomlands så får inte ofta tillfälle att köpa Fagerströms karameller). Kommer absolut att besöka fabriken och butiken igen!
(2021-04-03)

Toppen en regnig dag
Fabriken är inte stor men man kan se hur tillverkningen går till och barnen tyckte att det var spännande att se ut den varma karamellsmeten formades till små karameller. Vi köpte så klart med oss en del hem vilket också var mycket lyckat.
(2008-03-13)

Lämna en recension
Har du varit här? Andra familjer vill veta vad du tyckte, skriv och berätta!
Ditt betyg:
Vilkar åldrar passar platsen bäst för?
Rubrik:
Text:
Säkerhetsfråga
Logga in eller svara på följande fråga:


NYA         BB5      
K 3    Q    7     O4S
N 6   OCO   NTR      
M P    U    R 5   C3T
QI2         1PM      
   
Namn: (Visas)
E-post: (Visas ej)

När du skriver här måste du följa våra regler. Läs villkoren »
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se