Betyg och kommentarer: Moose garden
Annons
Betyg och kommentarer

Moose garden

8.5

Betyg, omdömmen och kommentarer från barnfamiljer som besökt Moose garden.

» Antal inlägg: 5 st
Wow
Jätteroligt att få träffa älgarna, gå in till och klappa kalvarna och fota sig tillsammans med skogens konung. Vuxna har nog lika roligt som barnen. Guiden var rolig och berättade så spännande! Det fanns fina stugor att hyra alldeles i närheten av älgarna, naturfint! Butik och souvenirshop fanns med.
(2015-06-26)

Salig
Så häftigt att få stå nära dessa stora djur samt att få klappa kalvarna. Har världens häftigaste bilder från besöket och Sunes berättelser till titten gör saken ännu bättre.
(2008-05-10)

Häftig upplevelse!
JAG var nog mest salig efter besöket med älgarna, men även treåringen hade jätteroligt och har pratat mycket om det efteråt.Absolut ett måste för er som gillar djur tycker jag, häftigt att komma så nära dessa mäktiga djur och kul för barnen. Hela familjen hade en trevlig utflykt, däremot kändes det som om gruppen möjligtvis var lite stor. Antagligen är det ännu bättre under lågsäsongen.
(2007-08-02)

roligt och spännande
När våra två "stora" pojkar var på 4H-läger i somras passade vi på att åka till Moose garden med vår tre-åring. Gissa om det var uppskattat! Mäktigt även för oss vuxna att vara så nära fullstora älgar.Inressant och rolig guidning. Vår tre-åring var alldeles salig när han fick gå in till och mata vecko-gamla älg-kalvar.Väl värt ett besök!
(2006-10-30)

Spännande för barnen
Ett roligt utflyktsmål, särskilt för dem som aldrig har sett eller varit i närheten av en älg. Spännande för barnen. De får klappa och mata älgarna i sällskap med en förälder. Man blir väldigt fet om händerna kan jag säga. Guiden följer med och berättar.
Det är speciella tider för guidningen som gäller.
En butik med bla. försäljning av olika grejer som är gjorda av älgbajs, tex. papper.
(2006-07-19)

Lämna en recension
Har du varit här? Andra familjer vill veta vad du tyckte, skriv och berätta!
Ditt betyg:
Vilkar åldrar passar platsen bäst för?
Rubrik:
Text:
Säkerhetsfråga
Logga in eller svara på följande fråga:


RYN          X       
  C    C    GR    UCS
P9A   U2O    U       
  I    W     2    EQK
XOG         JUX      
   
Namn: (Visas)
E-post: (Visas ej)

När du skriver här måste du följa våra regler. Läs villkoren »
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se