Betyg och kommentarer: Njarka Sameläger
Annons
Betyg och kommentarer

Njarka Sameläger

8

Betyg, omdömmen och kommentarer från barnfamiljer som besökt Njarka Sameläger.

» Antal inlägg: 2 st
njarkasamelägger
gott kaffe som är kokad över elden.mycket information om samer.kåtan är skön att sova i .fiska kan man göra den är god på smörgåsen.varmt motagande från ägarna.för naturmäniskan är det värt pengarna mycket gått ingår.barnen tycker om lassokastnig och stubbdragning.badviken är boten hur fin som helst.även båt finns för låning.
(2006-04-27)

njarkasamelägger
roligt ställe där man kan fördjupa sig i samisk historia.kaffet är kokad över öppen eld.glödkakor bakade där.varmt välkomnade från ägarna.även fisket bra.gillar man naturen så är det värt pengarna.sova i kåtan är under bart att titta in i elden och drömma bort någon natt.
(2006-04-27)

Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se