Betyg och kommentarer: Childrens Upptäckarhuset
Annons
Betyg och kommentarer

Childrens Upptäckarhuset

8

Betyg, omdömmen och kommentarer från barnfamiljer som besökt Childrens Upptäckarhuset.

» Antal inlägg: 9 st
Jättekul - och billigt
Fantastiskt och nästan outtömligt kul. Överraskande bra mat och fika.
(2019-12-08)

Fantastiskt ställe för hela familjen!
Blev glatt överraskad av denna plats. Här fanns hur mycket som helst att göra, även vi föräldrar lyckades roa oss. Fantastisk miljö med billigt inträde, fika och trevlig personal är ett stort plus. En riktig pärla!
(2011-03-19)

Kul för de små!
För våra 2- och 3-åringar var detta ett perfekt ställe! Hur kul som helst att "handla" i den lilla affären! Och de älskade avdelningen där man kunde klä ut sig i diverse olika kläder och peruker!
(2009-07-21)

Något utöver det vanliga
Childrens Upptäckarhuset bjuder på massor av saker att upptäcka som man vanligtvis inte hittar på andra lekland. Här finns t.ex. en helt fantastisk affär där barnen kan roa sig länge, en rullstolsstaion, ett tandläkarrum och mycket mer. Priset var också bra. Vi var där en vardag på förmiddagen och då var vi helt själva!
(2008-12-07)

Rekommenderas ej
Förvisso finns här en hel del prylar att leka med. 5-åringen tyckte att affären och konditoriet var roligast, medan 2-åringen tyckte det var roligast att leka doktor och klä ut sig. De tröttnade efter 2 timmar, vilket får anses som ett medelgott betyg. Tyvärr är en gammal brandstation med branta trappor en ganska olämplig miljö där vissa avdelningar/prylar är rent av farliga. Den äventyrligaste avdelningen, brandkårens garage, skulle aldrig godkännas vid en inspektion och borde stängas innan en riktigt allvarlig olycka inträffar.
(2008-07-07)

Riktigt bra - och lugnt!
På väg från fjällsemestern stannade vi här - en riktig favorit. Vi gjorde en gemensam tidning med minnen från skidresan. Många roliga aktiviteter - mataffären uppskattade min 5-åring mycket!
(2008-02-11)

Ett ställe där barnen roar sig själv timtal
Här roar sig våra barn (9 och 4) i timtal och tycker det är ett jätteroligt ställe att vara på eftersom det finns så mycket olika saker att göra. Perfekt för en dag när tristessen och de inte har något att göra
(2006-07-08)

Barnens fantasi blir verklig!!!!!!!!!!
Childrens museum skapar verkligen leklust för barnen. Fantasin får bli verklighet. I affären, som ser ut som en riktig, får vi vuxna vara med och plocka tillbaka varor...oj vad barnen handlar. Barnen kan leka barnmorka, tandläkare, bonde, kafébiträde osv. underbar plats!
(2006-07-05)

Superkul ställe
Ett toppen ställe! Lätt att hitta, gratis parkering och underbara lokaler. Överkomligt inträde när vuxna går in billigt, och dessutom får kaffe på köpet. Mycket att göra och upptäcka, både för stora och små. Ett av dotterna absoluta favoritställen, hit åker vi ofta.
(2006-01-19)

Lämna en recension
Har du varit här? Andra familjer vill veta vad du tyckte, skriv och berätta!
Ditt betyg:
Vilkar åldrar passar platsen bäst för?
Rubrik:
Text:
Säkerhetsfråga
Logga in eller svara på följande fråga:


7PK         UG7      
  U    M    4 X   4RN
XJE   8M4   RE6      
  5    R      P   P13
NA2         B2D      
   
Namn: (Visas)
E-post: (Visas ej)

När du skriver här måste du följa våra regler. Läs villkoren »
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se