Betyg och kommentarer: Äventyrsbadet i Kalmar
Annons
Betyg och kommentarer

Äventyrsbadet i Kalmar

2.5

Betyg, omdömmen och kommentarer från barnfamiljer som besökt Äventyrsbadet i Kalmar.

» Antal inlägg: 8 st
Inte värt ett besök
Smutsigt, nedgånget, trasiga saker och allmänt inte värt ett besök. Bassängerna är riktigt äckliga. Stället bör stängas! Åk till Nybro simhall istället.
(2019-08-11)

1:å och sista gången
Rusta upp eller lägg ner är mitt betyg.sunkigt mögligt och saltvatten nej usch aldrig mer.
(2018-03-24)

I behov av renovering...
Vi besökte äventyrsbadet eftersom det var kallt att bada i havet när vi var på Öland. Et plus är att man går in gratis med Actics träningskort och att det finns en riktigt varm pool som även passar mindre barn. Motionssimmet har bra banor också. Annars väldigt slitet och rostigt på flera ställen och bubbelpoolen var avstängd. Saknade även att kunna simma ut till utepool. Hela stället är i behov av renovering innan vi vill återkomma.
(2015-08-02)

Äventyrsbad! Ja om man vill åka hem...
Håller med föregående talare. En bubbelpool för 8 personer och då är det Kalmars simhall som ska underhålla ca 65 000 invånare samt turister! Nä välj något annat.
(2014-01-15)

Ett säkert kort om man vill bli besviken!
Sunkigt och nergånget. Mer anpassat till simsällskap och motionssim.
(2014-01-15)

djungelns lag
Här var det fritt fram för barn/ungdomar att gå in utan vuxet sällskap. När vi var där hade ett grupp i 12-årsåldern tagit över totalt och inga regler följdes. Det knuffades, hoppades i från kanterna (utan att kolla om någon fanns i vattnet nedanför), någon kröp upp i en rutschkanetunnel trots att andra var på väg ner och badvakterna satt mest och pratade med varandra. Litet ställe, inte mycket att göra. Våra barn på 7 och 8 år tyckte det var obehagligt och efter en timme åkte vi därifrån - för att aldrig återkomma.
(2012-03-30)

Helt okej
Ett bra alternativ till att bada ute. Sluttande från kanten ut mot djupare vatten, mycket äventyr att ägna sig åt för alla åldrar
(2006-07-03)

Kul för badglad familj
Ett simhallsbesök som uppskattas av hela familjen. Det finns bassänger för motionssim och en stor äventyrsdel med vattenrutchebana, vågmaskin, bubbelbad och mysig liten grotta. Det är lätt för mindre barn att gå i vattnet då det är sluttande ut till djupare vatten. Finns avgränsad del för de allra minsta i äventyrsbadet. Badvakter finns. På sommaren finns möjlighet att simhallen öppnar del av taket, så att man kan få ta del av sommarsolen.....Flertal solsängar och bord med stolar för medhavd fika finns det tillgång till. Finns även ett fik i anslutning till badet.
(2006-06-16)

Lämna en recension
Har du varit här? Andra familjer vill veta vad du tyckte, skriv och berätta!
Ditt betyg:
Vilkar åldrar passar platsen bäst för?
Rubrik:
Text:
Säkerhetsfråga
Logga in eller svara på följande fråga:


CXI         R4Y      
8 R    B    B     67F
QQM   XNW   948      
5 8    O    B A   78O
6RM         E4H      
   
Namn: (Visas)
E-post: (Visas ej)

När du skriver här måste du följa våra regler. Läs villkoren »
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se