Betyg och kommentarer: Stadsgårdsbadet
Annons
Betyg och kommentarer

Stadsgårdsbadet

5

Betyg, omdömmen och kommentarer från barnfamiljer som besökt Stadsgårdsbadet.

» Antal inlägg: 1 st
Perfekt stopp på bilresan eftersom det var så lugnt
Vi var där 3/6, det var ett planerat stopp vi gjorde för att dränera barnen (2 och 4 år) på energi inför resten av bilresan. Som energidränering funkade det utmärkt; vi var de enda som var där så barnen vågade mer.
MEN.
Vi hade en positiv upplevelse av aktiviteten, bassängen på 0,7 m var prefekt för barnen (med armkuddar) och det fanns massa leksaker, men av badhuset som sådant fick vi inte så bra intryck. Det är smutsigt och slitet, och jag har aldrig varit på ett så anti-intuitivt ställe som detta. Det var svårt att hitta både in och ut ur duschrummen (jo, det är möjligt!), dåligt skyltat om vart man skulle ta vägen. Hade det varit mycket folk där skulle in inte ha stannat så länge som vi gjorde. Det var även svårt att hitta dit; man måste åka till Willys och parkera där och sen gå ned mellan bostadshusen.
(2019-06-03)

Lämna en recension
Har du varit här? Andra familjer vill veta vad du tyckte, skriv och berätta!
Ditt betyg:
Vilkar åldrar passar platsen bäst för?
Rubrik:
Text:
Säkerhetsfråga
Logga in eller svara på följande fråga:


AH1         S        
C      9    H A   LOI
BDC   EF8   T3H      
  6    T      T   FC7
T6F           P      
   
Namn: (Visas)
E-post: (Visas ej)

När du skriver här måste du följa våra regler. Läs villkoren »
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se