Betyg och kommentarer: Lysingsbadet
Annons
Betyg och kommentarer

Lysingsbadet

7.5

Betyg, omdömmen och kommentarer från barnfamiljer som besökt Lysingsbadet.

» Antal inlägg: 10 st
Mycket för barn men dyrt o ofräscht
Bodde här för första gången ett par dagar jul-aug 17. Vi bodde vid område Marielund. Rekommenderas inte p.g.a ofräscht "servicehus". Vart med om mycket bättre, nyare o fräschare på 2* campingar. När man betalar dessa summor för att bo på en 5* camping förväntar mig sig bättre än uppgraderat utedass med dusch. Kändes som man var smutsigare efter man duschat än innan. I övrigt var campingen enormt stor med massa aktiviteter för barn. Bo någon annnanstans på området så blir ni nog garanterat nöjda.
(2017-08-02)

För trångt
Var där förra året och kommer inte att åka dit igen. Alldeles för dyrt för platsen vi fick. Inknölad på en liten gräsplätt. Trångt med husvagnar och husbilar. Inte fräscht på toaletter och duschar. Pool området var trångt.
(2017-07-11)

Har varit på Lysingsbadet många gånger med barnen ovh alltid älskat det pga poolerna och alla aktiviteter. I år hade dom byggt om poolerna till ett äventyrsbad inomhus som inte ingick i campingavgiften ( som är hög) En stor besvikelse på själva äventyrsbadet, smutsigt, litet, trångt och väldigt konstiga omklädningsrum, även dyrt att gå in (1000:- för en heldag med tre barn). Vi kommer inte tillbaka tyvärr...
(2015-08-04)

En plats för hela familjen
Via sina evenemang, bad och boende är detta platsen som får en familj att trivas i veckor. Ni gör ett fantastiskt arbete. Fortsätt så!
(2015-02-05)

Mkt nöjda
Vi var där förra sommaren och tältade. Vi är mycket nöjda med vistelsen där. Fina miljöer, verkligen bra poolområde.
Vi ska åka dit i år igen!
(2008-06-06)

Besviken
Överreklamerat. Vi bodde på campingen med vår husvagn. Vi fick varje morgon köa i en timme till ducharna och dom hade klämt in alldeles för många vagnar (tilläggas att vi stod på de "finaste" och dyraste platserna som ska vara lite störr i yta)Man vågade inte släppa barnen 5,6 år ur sikte utanför vagnen för då skulle de aldrig hitta tillbaka ibland allt folk,vagnar och bilar som körde alldeles för fort på området. Poolområdet var överfyllt med folk och inte så speciellt heller för den delen, ett plus var de badvakter som höll ordning där inne. Fint klippbad men inget mer. Hade betalt camping för fjorton dagar men stod inte ut längre än nio åkte där ifrån ett antal tusen fattigare.
(2008-02-14)

underbart
har varit med familjen på Lysingsbadet vid två olika tillfällen.Vi har då haft husvagn och campingen är toppen, diskmaskin, gratis tvättmaskin frächa rena servicehus. Massor av aktiviteter för barnen Helt klart Sveriges bästa camping.
(2008-01-17)

Dyrt!
Helt fantastiskt ställe men alldeles för dyrt att hyra stuga där, det har man bara råd med en gång. 7200 för en vecka för fem personer är väl saftigt i Sverige.
(2007-09-21)

Jättekul!
Vi hyrde stuga vid havet i Västervik men var för kräsna för att bada där, tack o lov hittade vi lysingsbadet med härliga pooler och rutchbanor! Superkul!
(2006-08-04)

Ett superduper-bad!
Verkligen justa vattenrutschbanor och mycket kul, inte minst för större barn!
(2006-06-01)

Lämna en recension
Har du varit här? Andra familjer vill veta vad du tyckte, skriv och berätta!
Ditt betyg:
Vilkar åldrar passar platsen bäst för?
Rubrik:
Text:
Säkerhetsfråga
Logga in eller svara på följande fråga:


J           T72      
L T    T      M   RCA
DRQ   686     R      
  8    L      C   ONW
  X           N      
   
Namn: (Visas)
E-post: (Visas ej)

När du skriver här måste du följa våra regler. Läs villkoren »
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se