Betyg och kommentarer: Livrustkammaren på Kungliga Slottet
Annons
Betyg och kommentarer

Livrustkammaren på Kungliga Slottet

8

Betyg, omdömmen och kommentarer från barnfamiljer som besökt Livrustkammaren på Kungliga Slottet.

» Antal inlägg: 5 st
Spännande och barnvänligt!
Vi var på Livrustkammaren i början på sommaren med våra barn på 2 och 5 år. Det är ett toppenmuseum för barn, framförallt för sonen på 5 år som är superintresserad av riddare, skatter och kungar. Lilltjejen på 2 förstod nog inte så mycket av vad det var vi såg, men hade jättekul ändå med utklädningskläder, kritor och vagnar att klättra in i.
Lite trist dock att museibutiken var så dyr(!), det hör ju liksom till att barnen vill få någon minnessak med sig hem.
(2011-07-06)

Bra barnvisning!
Vi var på livrustkammaren en lördag i juni och följde med deras barnguide.Våra barn är snart 6 och 9 år och de tyckte att det var mycket spännande och intressant. Mycket pedagogisk och entusiastisk guide som verkligen fick barnen med sig. Kul att få se alla kungakläder, klänningar och förgyllda vagnar. Denna visning kan vi verkligen rekommendera till alla som är i Stockholm med barnen. Det fanns mycket att titta på och köpa i shopen. Bra pris, gratis för barn.
(2011-06-12)

favoriten
bra museum mycket barnvänligt , bra barnguide, intressanta saker visas på roligt sätt, spec nu med hov o tass utställningen
(2010-05-02)

Spännande även för mindre barn
Var på Livrustkammaren med 2 barn (pojke på 4, flicka på 6), de formligen älskade alla kungar, drottningar, prinssessor och prinsar! De uppskattade verkligen att höra vad som stod på skyltarna om tex. Gustav II Adolf, Gustav III osv. Inte blev de sämre av att man kunde klä ut sig själv till prins och prinsessa! Fin, men dyr museishop.

Vi bodde på STF:s vandrarhem på Fridhemsplan som både var prisvärt och centralt - enkelt att ta sig till olika sevärdhet med T-banan.
(2006-06-15)

Livrustkammaren
Att få vara på kungens slott var spännande.Att få se Viktorias blå klänning ännu mer fantastiskt när man drömmer om att vara prinsessa.Mycket att titta på.
(2006-06-14)

Lämna en recension
Har du varit här? Andra familjer vill veta vad du tyckte, skriv och berätta!
Ditt betyg:
Vilkar åldrar passar platsen bäst för?
Rubrik:
Text:
Säkerhetsfråga
Logga in eller svara på följande fråga:


DTR         P5J      
R 4    8    E     XIG
L93   WDB   4G5      
B S    1    H 6   G7B
H1W         54C      
   
Namn: (Visas)
E-post: (Visas ej)

När du skriver här måste du följa våra regler. Läs villkoren »
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se