Betyg och kommentarer: Skansen-Akvariet
Annons
Betyg och kommentarer

Skansen-Akvariet

8

Betyg, omdömmen och kommentarer från barnfamiljer som besökt Skansen-Akvariet.

» Antal inlägg: 33 st
Passar alla åldrar
De passar alla åldrar vår äldsta var då 13 yngsta 1,5 år så 3 barn mellan de åldrarna ingen var missnöjd utan de tilltala den och var även lärorikt! Plus är all info om djuren och att miljön skapar ett lugn hos besökare och ökar sinnen för det dem ser!
(2016-12-08)

Jättenöjda med vårt besök på Skansen-akvariet
Vi var två vuxna och två barn i åldrarna 2 och 10 år. Det var både spännande, lärorikt och mysigt. En härlig blandning av djurarter. Att avsluta med att klappa på en orm och spindel var också uppskattat. Alla var nöjda och glada efter besöket.
(2016-11-24)

Skansen Akvariet
besök med två vuxna och fyra barn på Skansen Akvariet. Ett bra break när regnet började ösa ner.
(2015-08-28)

Skansen-Akvariet med barn.
Skansen-Akvariet bjuder på ett bra utbud av djur för nyfikna barn och vuxna. Lagom stort och lagom mycket där kunskaperna mättas! Man får komma nära och lära känna djuren i sin takt, bra möjligheter att få titta i lugn och ro.
(2015-05-03)

Skansen med Akvariet.
Familjetripp med två vuxna och tre barn i åldrarna 4 till 9 år. Mycket att titta på lagom stor yta. Inbjudande miljö med mycket kunskap!
(2014-09-03)

Skansen-Akvariet
Vi gick in på Skansen-akvariet så fort vi kom in på Skansen-området och det tror jag var en väldigt bra idé för vi var nästan själva där inne och kunde i lugn och ro se och läsa om alla djur. Det fanns en del där man kunde se djur-skelett och få gissa vilket djur det tillhört, detta var både roligt och otroligt lärorikt. Förutom detta så uppskattade barnen en papegoja som satt och pratade med oss samt klapp-delen väldigt mycket. Vi var inne på akvariet i över en timme, TACK för besöket!
(2014-07-03)

Sommardag på Akvariet Skansen
Om dina barn tycker om djur att Akvariet på Skansen en toppen idé att besöka, dom får tom. klappa levande spindlar om dom vill.
(2012-08-03)

Testfamilj Skansen-Akvariet
Vi besökte Skansen och Skansenakvariet en höstdag. Vi hade tre barn med oss; 5, 7 och 12 år gamla, och alla uppskattade de alla kräldjur, fiskar, spindlar, apor och annat. Men den stora favoriten var nakenråttorna. Alla var vi fascinerade av deras konstiga utseende och lustiga beteende.
(2012-01-05)

Test familj
Vi hade turen att bli valda till testfamilj till Skansen akvariet. Vi var två vuxna & våra fyra barn 1,9,15,17år gammla. Jag tror att alla uppskattade det på sitt speciella sätt. Lilla var kanske inte så jätte intresserad av att titta på de ganska så stilla djuren, men aporna & hajarna var roliga. Även som vuxen kan man väl och länge titta & faschineras av apor, krokodiler,hajar, vackra fiskar,ormar & spindlar. Den som vill och vågar får klappa orm & spindel. Jag tycker helt klart att det här är den största upplevelsen på hela skansen. Ett stort minus är att det inte ingår i entréavgiften.
(2010-09-02)

blev ju helt fel på mitt första inlägg ska vara 10 av 10
betyget blev fel nu ska det bli rätt
(2010-08-01)

skansen akvariet
Hej! Vi hade turen att få vara testfamilj på skansen akvariet och det uppskattades av hela familjen.
Personalen var trevliga och visade direkt var vi kunde parkera vagnarna. Barnen 2,4, 8 och 11 år gamla hade väldigt bråttom in till lemurerna. jättekul att man kom så nära djuren, småkillarna hade fullt upp med att titta överallt och bråttom vidare till nästa.
Favoriterna var aporna och hajarna.
(2010-08-01)

skansenakvariet
Hade turen att bli testfamilj!
Började med ett trevligt bemötande i kassan då de talade om vart vi kunde ställa barnvagnar när vi skulle besöka lemurerna. Lemurerna var nyfikna ,busiga djur som båda barnen 1 respektive 3år uppskattade. Sen gick turen vidare i rask takt förbi bla. ormar,hajar eftersom hon ville till krokodilerna. Vi avslutade med att klappa ormen och det var ju lite spännande!
Skansenakvariet är barnvagnsvänligt och positivt att barnen kom så nära djuren och att de var i en bra höjd så att 1-åringen såg djuren bra!
Hit kommer vi gå fler gånger!
(2009-09-08)

Skansen-Akvariet
Hej! Har nu varit på Akvariet på Skansen vi kom precis dit när det öppnade.I det första rummet vi besökte satt en pagegoja och skrek hej då hej då högt så sonen 5 år blev rädd och ville ut direkt.Vi fortsatte vidare till klapp och kram hörnan jag tog på en orm men spindel lät vi vara. Sen gick vi ut till aporna som hade vaknat som fick mat precis.Jag som vuxen skulle kunna gå där längre men min son tyckte det lukta illa och ville bara därifrån.
(2009-08-18)

Skanseakvariet
Brnen älskade aporna ! Hajarna var klart intressanta oxå. Dom kikade på allt, men det som pratades om var aporna & dess "konstiga" rumpor.

Egen mat får man inte ta med, men det fanns ett litet fik på vån 2.

Vid entree fick vi inga biljetter så när sonen ville ut & köpa glass så var besöket slut, då får man inte komma in igen.
Vi frågade snällt en i personalen som skulle släppa in oss igen, pga att det just då inte var så mycket folk.

Lite krångligt att förstå att går man ut är man ute o får inte gå in igen.

Men i det stora hela var detta det barnen kom ihåg mest !!
Barnvagnar får man inte ta med in, lite krångligt om man har små barn.
(2009-07-28)

En heldag för alla i familjen
Jag åker till skansen, sthlmsbo, varje år, och har med mig picknick och mellis för en hel dag (dyrt på skansen). Alla i famijen uppskattar Skansen, vacker natur, fina djur och gott om lekplatser för barn i alla åldrar!
(2008-12-22)

kul...
barnen tyckte det var jättekul. Även roligt för de mindre barnen. Det kommer vi göra om..
(2007-08-06)

Skansenakvariet
Både barnen och jag älskade att gå runt bland djuren! Det enda trista är att man betalar ytterligare ett inträde för att få komma in där.
(2007-01-26)

Också en bra djurpark
Vår familj har besökt massor med djurparker, och Skansen-Akvariet var också bra. Att besökarna fick klappa en orm och en spindel gav ett djupt intryck på vår femåring.
(2006-10-19)

akvariet
Jag har spindelfobi och avskyr kryp. Trots det kan jag vara flera timmar i akvariet och titta på små apor, fiskar, krokodiler, ormar etc. Jag har även "klappat" fågelspindeln på slutet.
(2006-07-19)

kan det bli bättre??
Hela familjen bara älskar skansenakvariet,med de stora vackra akvarierna och aporna mm.klappa spindlar och ormar var spännande.
(2006-06-18)

Tack!
Våra barn gillade krokodilerna bäst, och Snoddas var förstås en höjdare. Vårt tips är att ni ine stressar igenom lokalerna utan verkligen låter barnen ta tid på sig för barn har ju en försmåga att se detaljer och det dyker upp många frågor. Tack barnsemester.se som gav oss biljetterna i biljettregnet. Vi blev jätteglada!
(2006-06-18)

skansen
kul att få se koalorna
(2006-06-15)

Skansen akvariet
Väl värt ett besök. Chans att få se exotiska djur på nära håll. Barnvagnsvänligt.
(2006-06-14)

Rysar roligt
Det här är en av höjdpunkterna inne på Skansen. En stor nackdel är dock att man betalar inträde både in till Skansen och sedan in till Skansen-Akvariet, vilket blir dyrt. Men det är värt besök för det finns mycket att se. Både läskiga djur som ger rysningar och gulliga mjukisar så som lemurerna. Rekommenderas!
(2006-06-14)

Skansens akvarium
Själv älskar jag djur oc vatten. Det gjör även min son Casper.
Vi var nyligen på Skansen akvariet och gick runt. Eller sprang runt för det är så mycket att se på. Min son är strax över 1 1/2 år. Det är en utmaning för en liten att gå runt och upptäcka. Efter att ha gått genom apornaså var det dags för barnens djungel, det blev dock tvärstopp på den lille mannen. Även fast set var vatten precis framför honom så stelnade han till och sträckte sig mot mig för att jag skulle lyfta upp honom. Det var nämligen en rot som såg ut som en orm på stigen. Men efter den så släppte jag ner honom och han sprang glatt vidare till sköldpaddor, och fiskar. Sedan kom krokodilerna, då blev det åter igen stopp. INTE titta på krokodilerna. Så vi gick vidare till klapp och kram hörnan. Jag har inga problem med ormar. Så ormen gick bra att klappa. Casper vägrade. Jag tog mod till mig att klappa spindeln, men den får man bara klappapå bakbenen, säg det till en liten grabb. Så han kanske kände lite på det ludna, mer fick han inte klapppa.
Vi kommer att gå tillbaka själva men honom inom ett par veckor. Sedan vet jag att hans far- och morföräldrar ska dit vid två olika tillfällen när Caspers mamma och pappa måste jobba. Det är ju lite orättvist.
Det är väl värt pengarna och gå på Skansen akvariet. Men glöm inte att läsa om alla djuren och ta det lungt. Gå tillbaka om det går för fort ibland. Stå en stund och beundra de otroligt fina djuren. Är det ett mindre barn som följer med som inte riktigt kan/vill/orkar gå, glöm inte bärsele/bärstol, för vagnen får stanna kvar utanför. När ni tar er dit åk gärna den gamla spårvagnen, det är ändå väldigt dyrt att parkera utanför skansen. Jag tror att vi betalade 120 kr för 3 timmar. Det blir rätt mycket om man vill ta en heldag på skansen. Vill man inte släpa på vagnen så kan man hyra brio sulky för 30kr/dag.
(2006-06-02)

Spindlar, ormar och krokodiler
Här finns det många spännande och ibland farliga djur. Roligt att få klappa på ormen Snoddas och spindeln. Närkontakt med lemurerna och deras intresse var en otrolig upplevelse. Mycket intressant och roligt för alla åldrar.
(2006-06-02)

Super!
Både jag och barn älskar att gå omkring här! Snoddas är väl favoriten!
(2006-06-01)

Klappa en spindel ...
Om det inte hade varit så dyrt att betala inträde för hela familjen så skulle vi tillbringa mycket mer tid här. Här finns både gulliga och skräckinjagande djur ... härligt!
(2006-06-01)

skansenakvariet
Absolut bästa djurupplevelsen för barn i sthlm. Barnen har bra insyn, de ser bra (krokodilens fötter bruka vara en höjdare). Enda nackdelen är att entre måste betalas för både skansen och skansenakvariet. Med små barn räcker gott akvariet som heldagsutflykt. Om man ska klämma även resten av skansen kräver det sitt tålamod av föräldrarna och barneen men det är möjligt även om det blir i mastigaste laget.
(2006-06-01)

skansen akvariet
Jag tycker det är häftigt, det är alltid något på gång synd att det inte ingår i skansen entren.
Jag får inte alltid gå in där , för pengarna inte räker till. Krama snoddas från mig.
William
(2006-05-21)

Lämna en recension
Har du varit här? Andra familjer vill veta vad du tyckte, skriv och berätta!
Ditt betyg:
Vilkar åldrar passar platsen bäst för?
Rubrik:
Text:
Säkerhetsfråga
Logga in eller svara på följande fråga:


CT1         TRH      
3 5    D    1     TEU
I 3   QT8   N1S      
F H    J      5   9QJ
HTB         TM4      
   
Namn: (Visas)
E-post: (Visas ej)

När du skriver här måste du följa våra regler. Läs villkoren »
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se