Betyg och kommentarer: Lek & bus Stockholm
Annons
Betyg och kommentarer

Lek & bus Stockholm

5.5

Betyg, omdömmen och kommentarer från barnfamiljer som besökt Lek & bus Stockholm.

» Antal inlägg: 5 st
stort, bra, god sallad men annars ordinärt lekland utan något extra
(2017-02-19)

Jättetrevligt Lekland!
Ett av dom bästa Leklanden vi besökt, här blir vi stammisar! Rent & fräscht, trevlig personal och jättegod mat! Stort utbud som mättar alla! Leklander är enormt så här har man inte tråkigt! Rekommenderas varmt!
(2014-09-21)

Vårt barn blev sjuka!
Besökte Lek & Bus i Infra City eftersom vår son var bjuden på kalas där, det var en mardrömsupplevelse, enormt smutsiga lekområden, lekbollar, vårt barn blev magsjukt, troligen av en tårta som minst sagt smakade illa, flera andra barn på samma kalas blev också sjuka. Aldrig mer Lek & Bus!
(2014-03-17)

VARNING!
Måste bara VARNA alla för att besöka Lek&Bus i Infra City!

Jag jobbar som infektionsläkare och har aldrig sett på maken till snusk. Maten är itjänlig och lokalerna borde omedelbart stängas.

En anmälan har lämnats in till hälsovårdnämnden men till de kommer till beslut kan jag bara rekommendera alla att inte åka dit!

/Sverker, Infektionsläkare Karolinska Sjukhuset.
(2012-04-14)

Bra lekland, dyrt
Ett jätte bra lekland väldigt stort större än de vi varit på tidigare. Nytt och fräscht och har en roligare småbarnsavdelning än många andra har.Bra cafe med gott om plats
Lite dyrt tycker vi dock 120 kr för alla barn som fyllt 1 år framför allt dyrt för de allra minsta som inte gör så mycket mest följer med för att man har äldre syskon men förutom det ett jätte fint och roligt lekland.
(2011-10-31)

Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se