Betyg och kommentarer: Postmuseum
Annons
Betyg och kommentarer

Postmuseum

9

Betyg, omdömmen och kommentarer från barnfamiljer som besökt Postmuseum.

» Antal inlägg: 2 st
Bättre än väntat!
Jag tog med min son på 3 år i början av semestern. Inte många besökare tyvärr men för oss skönt. Lilla posten var han kanske lite för liten för eller så intresserade pyssel honom inte lika mycket som att gå runt och kolla på alla spännande saker. Roligast tyckte han att det var att lasta lastbilarna med paket och köra med dem.
Museet överaskade pga att det hela vägen fanns något som intresserade barn, klä ut sig och fota sig som brevbärare, titta med förstoringsglas på frimärken, skriva på skrivmaskin, lyssna på barns berättelser om posten, gå in i en gammal postvagn och då var allt detta inte i Lilla posten. Dessutom lagom stort man var inte helt slut när man kom därifrån.
(2013-06-30)

Fantastiskt!
Vår dotter (3 år)tycker att postmuseet är bäst i stan (och hon har varit på många museer). I lilla posten finns massor att göra, trots att ytan inte är så stor. Bäst tycker hon om att jobba i postkontoret och att lasta postbilen med roliga paket. Dessutom är det svalt och skönt om det är hett ute!
(2007-07-14)

Lämna en recension
Har du varit här? Andra familjer vill veta vad du tyckte, skriv och berätta!
Ditt betyg:
Vilkar åldrar passar platsen bäst för?
Rubrik:
Text:
Säkerhetsfråga
Logga in eller svara på följande fråga:


LOH         QHT      
S P    7    K T   TW1
OAQ   O2F   X N      
  N    O    2 W   YGD
A4Q         TGL      
   
Namn: (Visas)
E-post: (Visas ej)

När du skriver här måste du följa våra regler. Läs villkoren »
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se