Betyg och kommentarer: Huddingehallen
Annons
Betyg och kommentarer

Huddingehallen

8

Betyg, omdömmen och kommentarer från barnfamiljer som besökt Huddingehallen.

» Antal inlägg: 13 st
Prisvärt
Det är faktiskt lite kallt som vissa redan varit inne på men varmt i den lilla äventyrsdelen åtminstone och väl värt 50 kr/vuxen och gratis upp till sju år
(2015-01-06)

Toppenbad!
Ett toppenbad, framförallt för de mindre barnen. Våra tjejer på 2 och 5 år älskar att bada där! Det är lagom stort, trevlig barnpool med rutchkana & flytgrejer och lilla äventyrsbadet med djungeltema och skönt varmt vatten är super! Caféet är också bra med helt okej mat :) Vi brukar åka dit till 10 och sen luncha efter badet :)
(2011-10-27)

Toppen ställe för små barn
Barnpollen med ca 2 dm vatten var varm och spännande. Mycket plats och många attarktioner trots att det var mycket folk en snöblaskig lördag. Vår 5 åring plaska runt ett bra tag i mellan stora bassängen som hade en del flyt leksaker och en liten rutschkana, men där var det något kallt. Största favoriten för 5 åringen var dock stora vattenrutschkanan. Lugnt tempo och de större barnen visa hänsyn. Café/grillen var också klart godkänd med god mat.
(2009-02-10)

Trevligt men kallt
Jag har pratat med personal som berättar att det verkar som att det finns ett rykte om att Huddingehallen har kallt vatten men att det inte stämmer. Jag håller inte med om det! Vet inte om det är lokalerna i allmänhet som är så kyliga och att det i sin tur gör att det känns kallare i vattnet också. Miljön är annars mycket trevlig.
(2008-12-10)

Isvak
Visst är det ett fint bad, MEN varför är det så kallt, barnen vill inte åka dit för att det är så kallt. öka inträdet med en tia o tempen i vattnet 5 grader så är det ännu bättre.
(2007-12-30)

Barnvänligt
jag tycker att det har blivit ett trivsamt bad för alla åldrar och framför allt så är det nu anpassat till dom små liven.. stort tack för att Huddinge Hallen finns nära oss
(2007-11-07)

Det bästa jag sett
Har aldrig sett ett bättre bad för våra barn f-02 och -04. Även mindre barn måste fullkomligt älska detta. Dessutom billigt!
(2007-06-19)

Prisvärt
Vi brukar bada där med våra 3 barn -99,-04 och -06.Småbarnen har ett mysigt bad och det finns en rutschkana.Det är jättebilligt i jämförelse med dom stora baden som tex sydpolen
(2007-06-04)

jätte roligt
mina barn älskade och bada där.
(2007-03-26)

mycket bra för små barn
mycket bra bad för mindre barn.Dom älskade detta.
(2007-03-26)

Trevligt bad
Bra bad för mindre barn.
(2006-07-28)

bra för små barn
Ett alternativ för de riktigt små barnen. 1,5 - 5 åringar älskar detta!
(2006-07-03)

så upplevde jag Huddingehallen
När vi var där,min sambo,jag våran 3 åring och ett spädbarn(jag hade ringt innan och frågat om det gick att ha spädbarn med)så var det en massa skolbarn i äventyrsbadet som va jätte stökiga.Min äldsta son blev jätte rädd och ville inte bada alls.Jag upplevde barnen som mycket äldre än 8 år men personalen gjorde ingenting för att lugna ner dom så vi fick sluta bada vilket en annan mamma med en liten flicka också gjorde.Det fanns vad jag såg inga skötbord någonstans, i såfall va det dåligt skyltat.Min sons nya ryggsäck blev sönder sliten i omklädningsrummet.Annars va badet fint gjort och den lilla stunden min son kunde bada va kanonkul.
(2006-05-12)

Lämna en recension
Har du varit här? Andra familjer vill veta vad du tyckte, skriv och berätta!
Ditt betyg:
Vilkar åldrar passar platsen bäst för?
Rubrik:
Text:
Säkerhetsfråga
Logga in eller svara på följande fråga:


MM4         DHT      
  K    8      T   X2M
34G   FU2     4      
  3    H      W   BGB
6S6           4      
   
Namn: (Visas)
E-post: (Visas ej)

När du skriver här måste du följa våra regler. Läs villkoren »
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se