Betyg och kommentarer: Torekällberget
Annons
Betyg och kommentarer

Torekällberget

7.5

Betyg, omdömmen och kommentarer från barnfamiljer som besökt Torekällberget.

» Antal inlägg: 8 st
Mysigt!
Ett riktigt mysigt ställe att besöka tillsammans med barnen. Fantastisk miljö som bjuder på både historia, aktiviteter och alla fina djur. Ta med en picknickkorg och fika i den vackra naturen, eller sätt er på ett av de mysiga fiken.
(2021-07-26)

Mysigt!
Jättemysigt ställe med fina utsikter. Räcker gott och väl till för barn som är lite yngre. Fiket/matstället kunde gärna få vara lite större och mer "fart" i då det tog lång tid att få maten. Roligt att kunna gå in till djuren och klappa och även riktigt bra med de gamla husen som visar på ett bra sätt hur det var förr!
(2015-05-19)

Mysigt!!!
FAntastiskt att ett sådant ställe kan vara gratis :-D Mysig atmosfär och lagom stort område för de yngre barnen. Getternas kontakthage var väldigt mysig och att hoppa i hö var superkul :-D
(2008-12-04)

Mysig atmosfär
En mysig och lugn oas, gratis att gå runt och titta på den gamla bebyggelsen. Mindre barn uppskattar gården med kor, grisar, får, kaniner och inte minst ponnyridningen. En picnic fungerar utmärkt här.
(2008-10-29)

Gratis och trevligt
Det är liknande som Skansen i Stockholm men gratis och färre folk.. Gamla hus, butiker med roliga saker, kaniner, lamm, hästar med ponnyridning mm. Dessutom ett värdshus om hungern drabbar en.
Mina barn 8 och 11 år tyckte det var kul och vi åker gärna dit igen!

(2006-07-13)

Kul för olika åldrar
Både "landet" och "staden" har sina fördelar och nackdelar. Men allt är jätte fint och snyggt. Det som kan vara jobbigt är att det ligget uppe på ett berg så om man inte har bil så kan man vara ganska trött i benen när man väl är där.
(2006-07-02)

För de mindre
Ett litet "lill-Skansen" med lugnare atmosfär. Museer, hantverksbodar, butiker och bondgård. Ponnyridning. Ofta prova-på-grejer, t ex baka tunnbröd på gammalt vis.

Bra prisläge. Bra restaurang. Mysig park. Besök gärna när det är något evenemagn ocm ni vill ha mer fart och fläkt, det brukar arrangeras en del riktigt roliga saker då.
(2006-06-01)

Torekällberget , som förr i tiden
Ett besök på Torekällberget är verkligen härligt och rogivande. Här finns möjlghet för barnen att hälsa på söta djur och gå in i små hus och leka som "förr i världen"
I "staden" finns museum med tillbakablickar från hemmet förr i tiden.
En butik från förr säljer även godis som på gammel-mormors tid och det brukar barnen tycka är roligt.
Priserna på museum och shop är mycket bra.

Man har också cafe´ och resturant . Man kan med fördel ta med egen matsäck och sätta sig vid angivna bord och ha det trevligt.
(2006-01-26)

Lämna en recension
Har du varit här? Andra familjer vill veta vad du tyckte, skriv och berätta!
Ditt betyg:
Vilkar åldrar passar platsen bäst för?
Rubrik:
Text:
Säkerhetsfråga
Logga in eller svara på följande fråga:


NJB         Q75      
  S    H    R     S9C
WLT   EBB   6QL      
Q      N    N W   RHT
6YU         LKT      
   
Namn: (Visas)
E-post: (Visas ej)

När du skriver här måste du följa våra regler. Läs villkoren »
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se