Betyg och kommentarer: Parken Zoo
Annons
Betyg och kommentarer

Parken Zoo

7

Betyg, omdömmen och kommentarer från barnfamiljer som besökt Parken Zoo.

» Antal inlägg: 112 st
Testfamilj på parken zoo
Vi hade två barn med oss (3 och 5 år), båda två hade superroligt och tyckte att det fanns många olika spännande djur att titta på. Dock ösregnade det denna dagen, men det kompenserade personalen genom att låta barnen interagera med grisarna, alpackorna och getterna :)
(2019-08-06)

Testfamilj på Parken Zoo
Bra park med mycket olika aktiviteter. Massa djur, karuseller, lekplatser och bad. Bra med matställen. Våra barn på 6 och 7 år tyckte om allt.
(2019-07-16)

En lagom stor park, finns något för alla barn :)
Vi hade 3 barn med oss (3,6 och 9 år) Alla 3 älskade parken. Fanns massa fina djur att titta på. Vi åkte tåget genom parken (kan rekommendera det) då fick man åka med på en guidad tur. Det berättades om de olika djuren i parken och vilka ställen som man inte fick missa. Tröttnar barnen på att kika på djuren, kan man åka karuseller på nöjesparken eller stanna till vid de mindre lekparkerna. Våra barn ville mest åka karusell, så blev många regniga timmar där, men de va mer än nöjda.
Fanns några matställen,det fanns bla pannkakor, våfflor, hamburgare, nuggets mm.

På nöjesparken fick barnen träffa Wilma och Morris figurerna :)
(2019-07-12)

Parken zoo
Superbra ställe! Tycker jag och min son!Det finns även ett nöjesfält???
(2017-02-07)

Härlig heldag i Parken Zoo
Vi åkte en hel familj med 4 barn i åldrarna 1-9år. Vi hade en fantastisk dag med att titta på alla djuren, massa bus och lek och ett uppträdande med med Frans. Dagen kunde inte ha blivit bättre och vi är supernöjda med både utbud och service.
(2016-11-29)

Perfekt lagom stor park med både djur, lekplatser och nöjespark!
Väl värt ett besök och vi åker säkerligen tillbaka nästa år igen!
(2016-11-26)

Svårt för rullstolar
Eskilstuna djurpark är svårt för rullstolar. Mycket uppförsbackar, svårt att ta lotter då det inte är rakt och man inte står still utan rullar neråt om man inte håller i sig i brickbrädan. Svårt att ta sig till vissa platser. /Carina
(2016-09-16)

Fin djurpark
Perfekt ställe att spendera en vacker sommardag på..Vackra djur, tivoli, underhållning och ren och fin badanläggning. Passar familjer med lite yngre barn (3-8år), iaf med tanke på tivloit.
(2016-08-14)

fin djurpark
fin djurpark, rent och fräscht och djur som ser ut att må bra, lekparker lite överallt..
tivolit behöver fräschas upp och kanske så det passar lite äldre barn med.
(2016-07-22)

Jag tycker det är väldigt dyrt nästan samma pris som Kolmården och där ingår allt, här ingår inte karuseller! Dåligt
(2016-02-09)

Djur och tivoli!
Fin och trevlig park i perfekt storlek! Man hinner att titta på alla djuren, äta, fika och åka massor med karuseller på en dag utan någon större stress! Vi har varit där 4år i rad med våra barn som blir 7 & 9 år i sommar. I år valde vi faktiskt att köpa årskort då det kommer en hel del artister barnen vill se i sommar plus att inträde till djuren och åkband ingår i kortet.
(2015-05-13)

Dålig personal
Parken och djuren är fina och underbara, men allt förstörs av okompetent och otrevlig personal där. År efter år anställs djurfientliga okompetenta chefer som i sin tur anställer okunnig och otrevlig, bar- och djurfientlig personal. 0 service, 0 viljan för att hjälpa med nåt, 0 kännedom om nånting, inte kan ens svara på frågan vart nånstans kan man få åkband och skickat runt i parken till varandra. Varken hej hejdå och tack eller varsågod, de bara tar emot våra pengar. Fy ska man bara säga.Betyg 2: tvåan fick de bara att djuren är 10 och Parken är 10, men personalen är 0.
(2015-05-04)

Vi vill verkligen tillbaka!
Fin och fräsch park, även inne på toaletterna. Lätt park att hitta i. STORT plus för alla fika/matställen som finns med "lagom" avstånd runt om i parken. TREVLIG personal överallt!
Nöjesparken är även den fullt godkänd!
(2014-08-02)

En dag bland djuren
En lagom stor park där man hinner se alla djuren på en dag. Lite små hägn för djuren som inte kunde röra sig naturligt men bortser man från det så är det en välskött djurpark lagom för en dag med barn.
(2014-05-09)

Test familj Parken Zoo
Jättefin djurpark med många trevliga djur rekommenderas Varmt. Passar framförallt mindre barn under 10 år.
(2014-04-19)

Testfamilj på Parken Zoo!
En lagom park, vi hann med det som vi ville hinna. Ett stort pluss att det var rent och frächt. Vi kommer gärna tillbaka.
(2013-10-29)

Toppen dag!
Djurparken var trevlig och många spännande djur, passade både barn o mamma bra, även personal mm vzr trevliga o tillmötesgående. Nöjesparken var dock för yngre barn än mina (8,11 år) men alla fick varsin favorit karusell även jag!
(2013-07-27)

Fantastiska Parken Zoo
Jättefin djurpark med massor av olika slags djur, stora som små. Tivolit passade min 3-åring perfekt, lagom med karuseller för honom. Supertrevlig personal vart man än vände sig. Många cafeér/restauranger med hyfsat utbud. Fräscha toaletter på strategiska platser.
Djurparken passar barn och vuxna i alla åldrar, medan tivolit är mer för mindre barn och några få karuseller för äldre barn.
Fantastiska Parken zoo! vi kommer gärna tillbaka för en ny dagsutflykt!
(2013-07-20)

jättemysig park
åker gärna dit igen, sonen älskade att vara där
(2013-06-28)

Mysig park
Vi hade perfekt väder när vi var där och i parken kan man lätt tillbringa en hel dag och titta på alla fina djuren, njuta av naturen och ta några åk i karusellerna... Det är mina barns favoritställe.... ett plus är att man kan köpa årskort där åkband ingår och att den fina campingen ligger i anslutning....
(2013-05-12)

Fin park!
Väldigt fin park, många djur, massvis med grejor för barnen. Kalle Kunskap var en väldigt bra grej man införde för några år sedan.

Det som drar ner betyget lite är att man måste lösa djurparksentré för att komma in till nöjesparken. Man får alltså först betala lika mycket som ett djurparksbesök, för att sedan betala för att åka karuseller.
(2013-05-10)

Jätte mysig park!
Var där 16 september (lågsäsong) Vädret var perfekt, lagom temperatur. Tycker det är väldigt fint och och mysigt där. Lagom stort, barnen orkade med att gå genom hela parken.
(2012-09-28)

Jättekul
Vi var där i somras. Då var barnen 2,5 och 1 år. De hade det jättemysigt. Vi ska dit igen nu i sommar.
(2012-06-01)

Rolig park men
Jätteroligt lekparksområde, Jättefin djurpark. Men man vill så (eller barnen) gärna även gå på tivolit samtidigt, och då blir det för mycket. Man hinner liksom inte med allt. Ganska dyrt med tivolit. Å andra sidan får man mkt för pengarna.Helst ska man nog bestämma sig för en av sakerna. (Jag åker långt för att komma dit) Nog annorlunda för de som bor nära och kanske köper årskort.....Önskar öppettiderna vore längre!
(2011-07-21)

Superkul djurpark
Vi besökte djurparken för första gången med våra fyra barn; 4, 6, 11 och 16 år gamla. Alla tyckte mycket om djurparken, men äldsta barnet tyckte inte det fanns några åkattraktioner för honom.
(2010-09-13)

Helt ok djurpark!
Vi fick förmånen att vara testfamilj på Parken Zoo och var där under en dag. De flesta djur finns representerade och det var lätt att se djuren, det var alldeles lagom med folk när vi var där. Linus, 4 år, gillade aporna allra bäst! Det som var höjdpunkten på dagen var när tigermamman bar fram sin lilla unge och ungen sen sprang omkring och visade upp sig!!
Det fanns bra med ställen att stanna och köpa glass och äta. Nöjesparken var mestadels för barn i åldern ca 4-7 år, min 9-åring tyckte att det fanns lite för lite att åka. Vuxna behöver absolut inget åkband, tyvärr måste vi följa med på ganska många attraktioner och då behövs ju biljetter, hade önskat att det var som på Liseberg att vuxen åker med gratis när det är ett måste.
Det räckte gott och väl med en dag i parken, om man har två dagar kan väl nyttan vara om det varit mycket folk i parken så man inte hunnit med alla delar.
(2010-08-16)

Bra för en dagsutflykt
Jag och min son har haft som tradition att åka hit första helgen på sommarlovet ett tag nu så nu när det bara är en vecka kvar till sommarlovet så börjar han se fram emot nästa vända! Tror dock att det här kan bli sista året som han verkligen tycker att det är kul, han fyller 10 i höst och det känns som att gränsen går där någonstans..om man ska tycka att karusellerna är roliga i alla fall, djur blir man kanske aldrig för stor för att se. Annars tycker jag att parken är bra, alldeles lagom för en dagsutflykt! Det är mysigt att gå runt bland djuren, aldeles lagom många, stanna till och leka i lekparken ett tag innan man går vidare till tivolit, är det en riktigt fin dag så blir det lite bad innan man åker hem också. Håller dock med om att det är dyrt! Speciellt om man ska bada också eftersom inte de hör till parken. Men nu får man ju åkband på köpet med barnsemesterkortet så sonen blir nog nöjd nu när jag också har åkband..
(2010-06-04)

Dyrt och långa köer!
Jag hade äran att vinna biljetter och åkband till parken zoo, jag och barnen såg verkligen fram emot att åka dit. Men väl där så vart inte mycket som vi hoppats. Allt är jättedyrt, dåligt utbud på mat (hutlösa priser och inte särskilt gott). Jag hade med mig barn på 10-12 år, de såg fram emot tivolit, men tröttnade efter fem minuter då nästan alla karuseller riktar sig till småbarn, tråkigt. Sista gången vi åkte dit.
(2009-10-10)

Massa skoj - på ett och samma ställe!
Här kan man åka karuseller på det stora tivolit, både för stora och små. Djurparken bjuder på många olika djurarter, samt massa lek och skoj för barnen. Fantomenland är häftigt! Som avlut på dagen kan man ta sig ett dopp i vattenlandet där man kan svalka sig i poolerna. Och allt på samma ställe, vilken utflyktsdag för famijen!
(2009-09-18)

Bra bredd!
Kul med tivolidelen!! Djurdelen är inte så rolig. Vattendelen hann vi inte med.
(2009-09-18)

Lämna en recension
Har du varit här? Andra familjer vill veta vad du tyckte, skriv och berätta!
Ditt betyg:
Vilkar åldrar passar platsen bäst för?
Rubrik:
Text:
Säkerhetsfråga
Logga in eller svara på följande fråga:


HT2         R6E      
  2    J    P K   L1P
6KN   1TF   BLB      
P      O      H   GTD
YUF         T42      
   
Namn: (Visas)
E-post: (Visas ej)

När du skriver här måste du följa våra regler. Läs villkoren »
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se