Betyg och kommentarer: Busiz i Nyköping
Annons
Betyg och kommentarer

Busiz i Nyköping

6

Betyg, omdömmen och kommentarer från barnfamiljer som besökt Busiz i Nyköping.

» Antal inlägg: 5 st
Trevligt ställe
Även om renoveringen i sommras gjort lokalen mindre så har man utnyttjat höjden bättre för aktivitetera så som studsmattorna som ligger på andra våningen i stora ställningen Man har även fler övergångar mellan olika sektioner. Luftkanonerna fungerar och hoppborg lika så. Matdelen är fräsh och personalen alert. Förutom standard hamburgare och pankaka serveras två dagens a la bricklunch med självplock där man betalar för vikten på sin fulla tallrik.
(2019-01-03)

Smutsigt och dålig personal
Tog mina 3 barn dig för vi hade planerat att ha en trevlig dag. Däremot så möttes vi av en hemsk syn och känsla. Smutsigt matområde. Personalen gjorde inget för städa upp. Lekområdet såg ut som många delar var i behov att bytas ut. Skydd saknades på vissa ställen. Kändes inte tryggt att lämna barnen där inne. Personalen sa även att de ej tar ansvar för barnen utan att det är föräldrarnas ansvar. Hur ska jag kunna ansvara för underhållet på detta ställe. Nej tror jag väljer att ta något närmare nästa gång. Personalen överlag kändes som de struntade i allt. Försökte prata med någon kille där men han gick bara iväg. Tack men första o sista gången.
(2017-11-03)

Inget trevligt ställe
Matrester över golven i mathörnan, smutsiga bord och stolar. Dyr mat och fika. Onödigt dyrt att betala 100 kr för någon som inte ens kan utnyttja 1/3 del av leklandet. Inget trevligt ställe och det är inte värt 100 kr.
(2016-04-17)

Rent och fräscht lekland
Barnen lekte som galningar och vi vuxna satt och njöt av det med en kaffe i handen. Stort plus till de rena toaletterna. Inte alls som hemma i Stockholm.
(2013-05-16)

Mycket roligt och säkert
Det var första gången vi var på ett sånt här lekhus och vi blev mycket positivt överraskade. Grabben lekte tills hans knappt orkade röra sig mer.
(2013-04-23)

Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se