Betyg och kommentarer: Palstorp äventyrsgård och skogsby
Annons
Betyg och kommentarer

Palstorp äventyrsgård och skogsby

8.5

Betyg, omdömmen och kommentarer från barnfamiljer som besökt Palstorp äventyrsgård och skogsby.

» Antal inlägg: 10 st
Ett äventyr!
Fantastiskt utflyktsmål med familjen! Det finns nåt för alla, mysig miljö och perfekt aktivitet för hela familjen.
(2021-07-26)

Bästa utflyktsmål för barnfamiljer!
Underbart ställe att besöka med barnen. Trots mycket bilar på parkeringen märks det inte av inne i parken. Finns saker att göra både ute och under tak. Fin miljö, underbar och hjälpsam personal samt ett ställe som passar alla åldrar. Ett stort plus till stugbyn som invigdes 2015. Det bästa vi och barnen gjort och trots att vi bor på gångavstånd så kommer vi boka minst en natt i stugbyn i år igen!
(2016-03-18)

En bra familjeutflykt
Vi är här varje gång vi hälsar på barnens farmor och farfar. Det blir en härlig utflykt och vi har ofta mat med oss, som vi grillar. Våra barn har varit i åldrarna mellan 2 - 6 och det har funkat bra varje gång. Barnen gillar det verkligen, hinderbanorna, den lilla kiosken där de kan leka affär, linbanorna och inte minst att hoppa ner i hölasset. Det enda jag väl kan varan för är när barnen kastar stenägg där de ska träffa håll i en tavla. Dessa kan studsa ut och träffa någon, vilket känns rejält. Den hade jag tagit bort om jag var de.
(2014-04-15)

Kul utomhus
Vi var på Palstorps hage i sommar (2011) Kul för både vuxna och barn för en billig penning. Åldrarna varierade 7,12,14 och 40år. Alla hade kul. Det var dock en väldigt varm dag. En svalare dag hade vi nog haft ork att klänga runt i äventyrsbanorna många fler timmar. Hoppas fler hittar till detta smultronställe:)
(2011-07-29)

Bra dagsutflykt
Bor några km ifrån. ungarna tjatar varje sommar så fort skylten kommer upp att vi ska till Palstorps o leka. Bara att packa fikakorgen o åka dit. Spelar ingen roll vilket väder det är, alla leker o har jättekul. Vill man inte som vuxen leka kan man bara sitta o koppla av
(2008-04-07)

superkul för hela familjen
Har besökt Palstorpshage flera gånger. Alltid lika kul. Hela familjen kan ha skoj tillsammans genom att tävla på hinderbanorna eller ha femkamp. barnen vinner alltid och då blir det extra stolta. När man lekt i timmar kan man tända grillen eller äta den medhavda matsäcken i en skogsdunge. Även små barn trivs i den lilla affären eller i en koja där de kan "laga mat".
Linda Henriksson med barnen på 2, 5 och 8 år
(2007-07-19)

Jätte kul!
Vi var 3 familjer med 6 barn i åldrana 3-11. Vi hade alla en jätte bra dag.
(2006-07-28)

Vi kommer igen!
Även om våra barn är lite större(8 och 10)tyckte de att det var jättekul att vara ute och prova på olika saker. Med farmors fikakorg så orkade de hålla på i många timmar! Skönt med nåt som inte känns så kommersiellt..
(2006-07-12)

Roligt för barnen
Vi har varit till Paltorps hage. Ett litet smultronjställe för barnen. Är på en liten gård och det finns aktiviteter både ute i skogen och i ladan . Det finns även en enklare servering.
(2006-07-04)

Annorlunda aktivitet
Vi var på Paltorpshage i sommras och kände inte till det innan. Det en kul aktivitetsdag tyckte barnen. Där fanns bla en äventyrsbana i skogen, en bilbana och en linbana. Linbanan tyckte barnen var jättekul och ville nästan aldrig gå där ifrån. Ett åskväder kom under vårt besök men det gjorde inget då vi kunde vara i den stora ladan och prova på olika femkampsgrenar. Något som också roade barnen var en höskulle där de kunde hoppa ned i höet från ett par meters höjd.
(2006-06-14)

Lämna en recension
Har du varit här? Andra familjer vill veta vad du tyckte, skriv och berätta!
Ditt betyg:
Vilkar åldrar passar platsen bäst för?
Rubrik:
Text:
Säkerhetsfråga
Logga in eller svara på följande fråga:


CQ7         N        
X      T    H B   YIW
ODT   CJT   LPS      
  J    Y      W   6AT
QNH           I      
   
Namn: (Visas)
E-post: (Visas ej)

När du skriver här måste du följa våra regler. Läs villkoren »
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se