Betyg och kommentarer: Nobelmuseet i Karlskoga
Annons
Betyg och kommentarer

Nobelmuseet i Karlskoga

7.5

Betyg, omdömmen och kommentarer från barnfamiljer som besökt Nobelmuseet i Karlskoga.

» Antal inlägg: 2 st
Nobelmusee´t
Roligt med "den riktige" Alfred som helt plötsligt började röra på sig och prata. Lite långtråkig rundvisning dock enligt mamma och barn nr 2.
(2007-06-26)

Alfred Nobel
Alfreds Museum, är som att gå på teater och på museum. Alfred är där och guidar dig runt i sitt hus. (Alfred heter egentligen Peter).

Alfred berättar sin historia, om sin familj, om sitt hus, sina resor, sitt nobelpris mm och du får följa med honom runt i hans hus Björkborn i Karlskoga. Han ser ut som Alfred och för sig som Alfred. Allt i Björkborn är äkta.

Vi blev t o m fotograferade med Alfred vid hans matbord i salen som vi sedan fick hem per email. Inte alla har skålat med Alfred Nobel inte! =)



Rekommenderar detta till de barn som vill träffa Alfred och titta i hans hus. Utanför kan man även kika på kanoner och annat i en annan del av museet. Vill du fika så finns ett cafe brevid, där du kan köpa din egen fikakorg och sitta i parken.
(2006-11-06)

Lämna en recension
Har du varit här? Andra familjer vill veta vad du tyckte, skriv och berätta!
Ditt betyg:
Vilkar åldrar passar platsen bäst för?
Rubrik:
Text:
Säkerhetsfråga
Logga in eller svara på följande fråga:


7XO         2UL      
  6    I    G M   I48
OPQ   OSK   RBX      
O      5      C   BF5
9IM         PS9      
   
Namn: (Visas)
E-post: (Visas ej)

När du skriver här måste du följa våra regler. Läs villkoren »
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se