Betyg och kommentarer: Mariebergsskogen
Annons
Betyg och kommentarer

Mariebergsskogen

9

Betyg, omdömmen och kommentarer från barnfamiljer som besökt Mariebergsskogen.

» Antal inlägg: 8 st
Gratis familjenöje
Här tillbringar vi lätt en heldag varje sommar! Bondgårdsdjur, gratis museeum, fina lekplatser, badplats, minigolf och cafeer och restauranger. Dock kostar tåget en slant att åka med, men det är det faktiskt värt .)
(2017-06-19)

Hit borde alla gå!
Det är toppen. Verkligen en park som växt och blivit allt större och bättre. En mängd aktiviteter för alla åldrar. Ett extra plus för den fina badstranden alldeles intill parken. Mariebergsskogen är en oas mitt i staden.
(2008-12-08)

Toppen för stora som små!
Perfekt utflyktsmål till helgen. Man kan leka i en spännande park, besöka djuren, ta en fika eller gå tipspromenad på Naturrum, ta en exklusiv glass på Terassen(sommartid), åka skridskor mm. Här finns det mesta man kan önska sig. Ett ställe att trivas på för både stora som små.
(2008-11-27)

Ett måste!
Vi bor i Karlstad och är här minst varannan vecka mellan april o september, även då o då på vintern. Det finns badplats, stor lekplats, bondgårdsdjur, minitåg och massor med ställen att äta medhavd fika på. Har aldrig köpt på matställena. Isbana på vintern. Bäst av allt är att det är gratis!
(2008-07-13)

Mysigt
och avkopplande. Ta med egen fika eller köp där. Jättefin badplats. Mkt utrymme för lek och stoj och dessutom gratis!
(2006-07-19)

Det är så mysigt!
Vi bor alldeles i närheten så vi åker hit iallafall minst en gång i månaden nu på sommaren! Det finns en rolig lekpark, djur som mår bra (små och stora djur) och museum, en glassbar, tipspromenader anordnas ibland osv! Det är mysigt för barnen bara att åka dit och ha picnic i det gröna och sen leka av sig. Och det är gratis också! När jag var liten var det ett nöjesfält där så det saknar jag verkligen, det skulle vara så roligt om det kunde bli det igen! Fast jag vet att de bygger nån större lekplats som ska bli väldigt häftig för barnen. Rekommenderas starkt alltså!
(2006-07-10)

Avkopplande
Grisar, getter, hästar och lamm finns alla att beskåda i Mariebergsskogen (Värmlands Skansen). Barnen tyckte att djuren var väldigt spännande, men det lilla tåget som tuffade runt i parken var ännu bättre. 20 minuters åktur med guidning var alldeles lagom. Mariebergsskogen är ren och snygg, välskött och välbesökt. Ett utmärkt ställe att spendera en lördag i Karlstad.
(2006-06-14)

Underhållning!
Här kan man lätt fördriva en hel dag! Gå i skogen och titta på djuren, äta våfflor i cafét, leka i den stora lekparken som ligger precis vid sandstranden eller för de lite större barnen gå och titta på utställningen i Naturum.
(2006-06-07)

Lämna en recension
Har du varit här? Andra familjer vill veta vad du tyckte, skriv och berätta!
Ditt betyg:
Vilkar åldrar passar platsen bäst för?
Rubrik:
Text:
Säkerhetsfråga
Logga in eller svara på följande fråga:


GKE         MY9      
6      M    9 3   4DG
OM8   N4B   NKN      
  6    K      Q   YJJ
8D3         A3T      
   
Namn: (Visas)
E-post: (Visas ej)

När du skriver här måste du följa våra regler. Läs villkoren »
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se