Betyg och kommentarer: Kristinehamns Konstmuseum
Annons
Betyg och kommentarer

Kristinehamns Konstmuseum

9.5

Betyg, omdömmen och kommentarer från barnfamiljer som besökt Kristinehamns Konstmuseum.

» Antal inlägg: 2 st
Barnboksillustratören Jan Lööf
Denna utställning med Jan Lööf som skrivit bl.a Morfar är en sjörövare och Det röda äpplet får ni inte missa i sommar 2013! Utställningen har tidigare varit i Göteborgs konstmuseum. Helt underbar utställning med Jans fantastiska bilder och serier m.m. Perfekt sommarutställning för barn i alla åldrar och vuxna likaså som väl alla som växt upp med hans illustrationer har som favorittecknare! I figuren Skrot-Nisses anda finns en skrotverkstad där barnen får skapa.
(2013-05-31)

Sommarbesök bäst
Här är vi stammisar. Konstmuseet håller en mycket hög, nationell, nivå på sina utställningar. Året runt är det olika utställningar men sommaren är bäst för barnfamiljer att besöka museet. Då visas en utställning i själva konstmuseet och även en sommarutställning med delar av museets egna konstverk i huset bredvid (bl.a Kristinehamnskonstnärerna Stig Olson och Bengt Olson). Barnen får på sommaren gå bokstavsjakten där de hittar svaren bland konstverken och får ett litet pris när de löst uppgiften. Det finns en målarsal där de kan skapa egna målningar om de fått inspiration. Ett café, som sveriges genom tiderna bästa kvinnliga olympier Agneta Andersson, kanotist, driver. I konstbutiken kan man köpa många fina presenter.
Ta med badkläder och bada vid den lilla badplatsen som finns där. Utsikten över vänerviken är jättefin.
(2012-06-10)

Lämna en recension
Har du varit här? Andra familjer vill veta vad du tyckte, skriv och berätta!
Ditt betyg:
Vilkar åldrar passar platsen bäst för?
Rubrik:
Text:
Säkerhetsfråga
Logga in eller svara på följande fråga:


 5          5LK      
O9     8    W H   H2N
 M    LNQ   YYC      
 E     Y    H G   KKT
URT         4GQ      
   
Namn: (Visas)
E-post: (Visas ej)

När du skriver här måste du följa våra regler. Läs villkoren »
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se