Betyg och kommentarer: Bisonfarmen i Gate
Annons
Betyg och kommentarer

Bisonfarmen i Gate

8

Betyg, omdömmen och kommentarer från barnfamiljer som besökt Bisonfarmen i Gate.

» Antal inlägg: 6 st
Bisonsafari
Safarituren var suverän och gården var jättefin. Men planera in besök efter safarit, det fanns inget annat för barnen utöver det.
(2018-08-02)

En speciell upplevelse på fantastisk fin gård
Här finns möjlighet att äta gott, shoppa, titta på höns och kaniner och framför allt: åka ut med traktorsläp på bisonsafari. Hela familjen tyckte det var spännande och häftigt och de som driver gården var väldigt trevliga.
(2018-07-26)

Närkontakt
Man kommer verkligen nära bisonoxarna under färd bak på ett släp efter traktor. Ett par grisar, ponnys och hönor såg vi också. Väldigt uppskattat av vår två-åring och fanns barn ända upp till 14-årsåldern med på turen.
(2018-07-12)

Besök på bisonfamen
En fin o mysig gård. Hade en jätte trevlig tur med traktor o vagn där man fick riktig närkontakt med djuren. Fick mycket bra information om djuren samt bra svar på frågor. Mysigt fik samt gårdsbutik där man kunde köpa med sig bison kött hem. Barnen tyckte det var väldigt spännande hemma sen att få vara med o tillaga köttet. Fanns även kalkoner, kaniner o små hästar att kika på.
(2017-01-16)

Besök på Bisonfarmen
Vi var tre vuxna och tre barn (9 mån, 10 år och 12 år) som besökte Bisonfarmen i Gate. Vi hade inga direkta förväntningar då vi inte riktigt visste vad som väntade. Men det blev några riktigt trevliga timmar. Vi åkte traktor och vagn rätt in i bisonflocken. Guiden, som körde traktorn, var väldigt kunnig och svarade glatt på alla våra frågor. Även vår yngste familjemedlem på 9 månader tyckte att oxarna var väldigt spännande och fascinerande. Kan absolut rekommendera ett besök här!
(2016-11-02)

Besök på bisonfarmen i Gate nära Hjo.
Vi hade en fin dagsutflykt på bisonfarmen i Gate. Vi fick åka traktor med vagn mitt in i bisonflocken. Det var verkligen närkontakt med dessa enorma djur.
(2016-09-20)

Lämna en recension
Har du varit här? Andra familjer vill veta vad du tyckte, skriv och berätta!
Ditt betyg:
Vilkar åldrar passar platsen bäst för?
Rubrik:
Text:
Säkerhetsfråga
Logga in eller svara på följande fråga:


262         HCP      
A X    X      P   XQT
R7X   SUJ   GT1      
  P    O      U   P48
79I         GNC      
   
Namn: (Visas)
E-post: (Visas ej)

När du skriver här måste du följa våra regler. Läs villkoren »
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se