Betyg och kommentarer: Leos Lekland i Borås
Annons
Betyg och kommentarer

Leos Lekland i Borås

6.5

Betyg, omdömmen och kommentarer från barnfamiljer som besökt Leos Lekland i Borås.

» Antal inlägg: 12 st
Leos Lekland Borås FINNS EJ
Har brunnit ner för över ett år sedan. Denna sida behöver tas bort...
(2020-01-23)

Har så skoj!
Åh älskar detta lekland! Vi springer å studsar å åker rutschkana. Finns många olika typer av rutschkanor. En är till och med läskig för en vuxen. Olika svårigheter att ta sig upp till rutskanan. Både barn och vuxen kan köra ett rejält träningspass här. Svettig blir man! Och det är så härligt och roligt! Minus för att man ej kan med egen mat. Det hade jag önskar. För de minsta barnen kan man ta med mat. Men överlag bra ställe! Ett roligt, härligt, fartfyllt ställe vi ofta besöker!!
(2019-01-17)

Stort lekland på gångavstånd från knallelands shopping
Stort lekland med många rutschkanor, studsmattor, bollhav och klätterställning runt stora delar av lokalen. Stor avdelning för mat/fika men man får ej äta medhavd mat. Barnanpassad meny, inget bra vuxenalternativ. Liten avdelning för de minsta som ligger i bortre hörnet, tyvärr utan möjlighet att hålla uppsikt över resten av leklandet ifall man har större barn med sig också. Ligger 2-3 minuters promenad från knallelands shopping. Ungarna älskar det (5&2år) och vill aldrig gå hem.
(2015-06-16)

Inte det bästa
Har vart på både bättre och sämre lekland. Inträde lite dyrare. Maten inte prisvärd. Typ köpt på Ica basic. Men dugligt är det men då för dyrt. Annars helt ok lekplats vilket är det viktigaste.
(2015-04-04)

Mycket bra inomhus lekland för barnen.
Manfår ett trevligt bemötande av personalen.
Är väldigt trevligt att man också kan ordna födelsedagskalas för sina barn där.
Så dit kommer man att göra fler besök under året.
(2014-08-13)

Bästa inomhuslek
Vi har vart på fler inomhus lekland och detta är vår favorit. Finns inget att klaga på förutom som med de flesta ställen att det är dåligt fika utbud och dyrt dyrt dyrt.
(2014-07-06)

Stökigt
Många barn tror att det är ok att leka riktigt krig därinne, dom säger att dom inte förstår när man säger till dom. Slutar tyvärr med att vi tar våra barn och går
(2013-11-02)

Handikappsovänlig
Personalen parkerar deras egna bilar på handikap parkeringsplatser och flyttade inte dem nar vi komm med våran (handikapps) bil. Vi fick klara oss själva. Själva besöket var okay.En helt förtjännat 3.
(2013-03-09)

Jättebra!
Brukar åka din med min 4åring och han STORMTRIVS.... enda nackdelen är att man kan inte lämna barnet och sitta och "fika" för det är stort
(2011-07-25)

kanon om man deltar själv
Vi har varit på Leos flera gånger med vår kille som nu är tre år. Han älskar det och vi föräldrar ges möljlighet att ha riktigt ROLIGT med våra barn! Det som drar ner betyget är de föräldrar som släpper sina barn vind för våg så att de rusar förbi de mindre, knuffas i trappor och annat tråkigt. Har man barn under fyra år åtminstone så bör man som förälder klättra med barnet för de stora är farliga och tänker inte på att de mindra har sämre balans.. Här är den "lilla" delen till för ett- och tvååringar och den större delen för alla barn upp till kanske tio elva år. Större barn tycker nog att det är ganska trist efter en stund. Men det känns som om säkertheten är hög och fräscha lokaler. Ibland önskar man dock att personalen kunde säga till föräldrarna att ha ett vakande öga på barnen emellanåt i högtalarna..
(2011-07-18)

Roligt lekland
Riktigt dystert utanför i ett gammalt industiområde. Men väl innanför så är det en annan atmosfär.

Säkerheten är jättebra. Behöver inte oroa sig när de små leker. Överallt är det nät osv.

Var även jag orolig att våra ungar skulle vara för små. Men även 1,5 åringen hade jättekul.

Varierande saker för barnen: cyklar, bollhav, klätterställningar, rutchkana osv. Lagom mycket folk också!

Enda minus var att personalen kändes lite loj.
(2010-10-05)

Supernöjd!
Vi var där med vår son som är 2,5 år, tillsammans med vänner och deras 2-årige son. Både killarna OCH vi föräldrar var jättenöjda när vi gick därifrån.
Vi var lite oroliga att våra barn skulle vara för små, men de lekte överallt och tyckte det var hur roligt som helst. Även vi vuxna fick ett riktigt träningspass när vi sprang runt med ungarna.
Maten var också bra. Vi köpte lunch där och hamburgare med pommes till killarna var riktigt bra. Vi vuxna tog lite andra saker, bl a deras Kyklingspett med sallad. SÅ mycket mat!
Prisvärt var det också.

Så jag kan bara rekommendera det till alla, även om man har lite yngre barn.
(2010-08-05)

Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se