Betyg och kommentarer: Nolhaga lantgård
Annons
Betyg och kommentarer

Nolhaga lantgård

6.5

Betyg, omdömmen och kommentarer från barnfamiljer som besökt Nolhaga lantgård.

» Antal inlägg: 11 st
Gratis och bra
Det finns ett cafe nere vid vattnet där man kan spela två sorters mingolf. (Vanlig och wildgolf eller vad det nu kallades).

Djurparken är väldigt liten. Getter, gris, shettlandsponny, småapor och några fåglar. Det är allt. Där finns också en stor gräsplan med en vanlig lekplats. genom parken går en kanal och där är vackert. Uppe vid djuren finns möjlighet att köpa glass. Helheten är att Nolhaga är en mysig gratis-grej för familjer med små barn. Inte ett ställa man åker till, mer något som närboende barnfamiljer är tacksamma över.
(2010-08-17)

Inte så många djur att titta på men mysigt att ta en liten tur till med yngre barn.
(2009-06-25)

Inte så många djur att titta på men mysigt att ta en liten tur till med yngre barn.
(2009-06-25)

Bra för de minsta.
Passar bra för de minsta barnen, som tycker det är lika spännande med får och getter, som med elefsnter och lejon. En lagom utflykt för att klappa djur och äta glass.
(2008-12-09)

bra med närhet
En mysig stund dit man kan gå med sina barn
(2008-12-05)

Bra som dagutflykt om man bor nära
kanske inget man åker långt för annars. Har tillbringat ett antal dagar där med sonen (4). Bra med variationen, djur, spännande park och toppenlekplats och pojken hittar alltid någon ny lekkompis. Och inte långt bort ligger tallhyddan där man kan fika-äta, om man inte väljer pick-nick och spela minigolf.
(2007-07-21)

kanon och gratis
Jag kan nog inte räkna på mina fingrar hur många gånger vi varit här. SÅ bra ställe får man för en barnfamilj leta efter.
-
Det är gratis
Man har slottsmiljö då allt detta ligger vid Nolhaga slott.
-De har en stor lekplats där både -föräldrar och barn lätt får plats.
Vill ni spara ännu en slant så kan ni ta med en picknick och sitta antingen i slottsparken eller vid lekplatsen.
-Nära till sjön Mjörn där man kan ta en prommenad.
- Vid sjön ligger fiket, baren och restaurangen Tallhyddan. DÄr du antingen kan ta en öl eller en glass med barnen. Och samtidigt njuta av utsikten över Mjörn.
Framförallt är man där för att se och klappa alla djuren.

(2007-06-07)

Djurparken
Har vuxit upp med parken,vi är jämngammla. Går nu dit med min dotter 9år, och upplever den på nytt genom hennes ögon den har bara blivit bättre med åren. GRATTIS NOLHAGAPARKEN till dina 50 år
(2006-07-06)

Så mycket fint gratis!
Här var vi förra året. När kassan hade sinat men vi kände att barnen skulle få någonting att göra. Många härliga uppleverser häst, marsvin getter och fåglar En glass i solen. Och en stor härlig lekplats där man som vuxen har gott om plats på bänkar med god uppsikt över lekparken. Ett perfekt picknickställe. enda minuset är att man är beroende av fint väder eftersom allt är utomhus.
(2006-06-16)

Alingsås och Nolhaga
Nolhaga djurpar är en mindre och mysigare variant av djurpark. Jag föreslår att familjen passar på att besöka den när Barnens lantgård är öppen eftersom barnen då kan få vara med några av djuren och klappa dem. Vid djurparken ligger också en stor lekplats och det är en kort promenadväg till exempelvis Tallhyddans servering med både mat och aktiviteter som exempelvis minigolf.
(2006-06-15)

Nolhaga
Mysigt och barnvänligt, stort område med en lekpark till barnen. Mysigt med en lantgård som man kan in bland djuren.
(2006-01-21)

Lämna en recension
Har du varit här? Andra familjer vill veta vad du tyckte, skriv och berätta!
Ditt betyg:
Vilkar åldrar passar platsen bäst för?
Rubrik:
Text:
Säkerhetsfråga
Logga in eller svara på följande fråga:


FRT         BPP      
X      C      X   SI7
QYR   BTX     F      
B 7    I      7   RWA
L2Y           P      
   
Namn: (Visas)
E-post: (Visas ej)

När du skriver här måste du följa våra regler. Läs villkoren »
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se