Betyg och kommentarer: Eken-Leken
Annons
Betyg och kommentarer

Eken-Leken

10

Betyg, omdömmen och kommentarer från barnfamiljer som besökt Eken-Leken.

» Antal inlägg: 4 st
Super!
Kanon lekland. Lite mindre än det andra, vilket är perfekt. Man kan sitta i lugn och ro och dricka kaffe medans barnen leker. Jätte god mat med bra priser och personalen är super trevlig och hjälpsam.
(2015-08-07)

Kalasbra!
Ett riktigt bra lekland. Lite mindre vilket passar mig perfekt. Barnen älskar det och maten är god och prisvärd. Personalen är verkligen underbar med barnen.
(2015-06-26)

Toppen bra!
Gillar att de är lite mindre än övriga lekland. Man kunde sitta i cafe delen och dricka sitt kaffe i lugn och ro och ändå ha en hyfsad överblick över barnen. Kanon god mat och bra priser.
(2015-03-26)

Toppen bra!
Jätte mysigt mindre lekland, super trevlig personal och god mat!
(2015-03-08)

Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se