Betyg och kommentarer: Barnens Hus
Annons
Betyg och kommentarer

Barnens Hus

9.5

Betyg, omdömmen och kommentarer från barnfamiljer som besökt Barnens Hus.

» Antal inlägg: 30 st
Superkul!
Mina barn 2, 5 och 9 år har alla tre jättekul här! Vi har 1,5 timmas bilväg så därför var vi där på sportlovet förra året. De har velat åka tillbaka i helt år så i år på sportlovet åkte vi dit igen. Lika kul som de kom ihåg det!
(2019-03-12)

Bästa inomhusleklandet
Helt uikt med insp. till fria leken o fantasi
(2018-02-08)

Så välgjort och genuint
Barnen 4 och 6år älskar det. Dom pratar ofta om att de vill åka dit trots att vi har dryga timman i bil dit. Skulle vilja säga att det passar mindre barn mycket bättre än traditionella lekland. Billigare är det oxå - önskar vi bodde närmare.
(2017-07-26)

Roligt utflykt
Här finns mycket roligt att hitta på och det mesta är även genuint tillverkat och utan plast. Jättegott fika!
(2017-03-09)

Bästa av allt är Barnets Hus där alla bran kan leka
jag hoppas jag vinner för jag skulle buda ut mina vänner och siskon
(2017-02-20)

Charmigt, gemytligt och avstressande! Rekommenderas varmt!
Det bästa med Barnens Hus är att det finns så många olika aktiviteter för barn i alla åldrar. Fart och fläkt för barnen men ändå infinner sig ett lugn hos mig som förälder då det är en avstressande miljö till skillnad från de stora inomhuslekparkerna. Det charmiga är att all inredning är hemmagjort, allt från snickrade möbler, bilar, raketer, båtar till målade bilder, figurer och hemmasydda kuddar, utklädningskläder och annat! Till och med fikat är hemmagjort!
(2017-02-20)

tider
Att det bara är öppet på vardagar och stängt på helger e lite dåligt,eftersom barnen e lediga på helgerna och det är då som de kan hitta på något,inte när de kommer från skola el dagis eller fritis då e dom för trötta för å göra något.
(2017-02-11)

Barnens Hus - där fantasin flödar
Ett jättekul utflyktsmål som passar både killar och tjejer i åldern 2-10 år. Målar rum, dockrum, maskeradeum, bil rum och riddarrum för att nämna några. Även gammal affär, ett kök med inspiration från sent 1800 tal och ett gammal klassrum från 1950 talet. Här sprudlar fantasin och både barn och föräldrar kan vara med. När man vill fika kan man ta med egen matsäck eller köpa i ett fik som jag tycker erbjuder familjepriser. Rekommenderas varmt. Glöm inte boka plats innan besöket då det är begränsat antal
(2016-08-06)

Fantastiskt kul för båda killar och tjejer
Enkelt men fantastiskt kul, barnen älskar det här stället och går före vanliga lekland när dom själva får välja.
(2015-09-28)

Mysig familjeakivitet som kräver fantasi
Jättemysigt hus med många olika rum där barnen kan fantisera fritt, målarrum, affär, gammal skola och massor av kläder till maskeradlek. Jättetrevligt fik med hembakat. Rekommenderas varmt!
(2012-05-23)

Toppenställe för barn som kan gå. Det finns en del trappor att gå... Utklädningskläderna är helkul!
(2009-09-17)

Mysigt ställe
Mycket omtyckt av lilltjejen som hade jättekul!
(2008-12-10)

så mysigt
varje år gör vi ett besök här och stortrivs så packa med matsäck för hela dagen
(2008-12-10)

Jätte bra ställe för lek!
Har varit på barnens hus några gånger med våra tre barn, passar nog bäst upp till 7-8 år ålder. Här finns underbara lekrum, gammaldags handelsboden där barnen får stå bakom disken och sälja allehanda grejer. Finns även en övervåning proppfull med jättefina utklädningskläder som barnen älskar att få testa!
Ta med fika själv eller fika billigt i kafeterian med hembakta bullar och kakor. Många timmar försvinner fort och barnen pratar fortfarande om hur kul det är på Barnens hus!
(2008-12-09)

Barnen älskar detta ställe!
Här hemma i Tidaholm hör man nästan alla barn "tjata" om att gå till barnens hus, De älskar verkligen detta ställe! Och även vi vuxna tycker det är mysigt. Utklädningskläder, målarrum, gammal skolsal, gammal handelsbod m.m. Inte bara mina små utan även min tonnåring tycker det är roligt, ihop med de små förstås så hon får leka av sig lite.
(2008-12-09)

en jättelekstuga
helt underbart ställe som blir som ett andra hem lediga dagar då man av något skäl vill vara inne och leka. och vilken fantasitriggare, både barn och vuxna går igång.. beundrar dem som skapat och hela tiden nyskapat dttya ställe :-)
(2008-03-22)

Har allt!
Har varit där med mina barn och de stormtrivs. Ta med lunchväska, fika räcker inte för barnen vill vara där LÄNGE!!!
(2007-04-18)

Toppenställe !
Vi bor i Stockholm och har där ett stort utbud av barnaktiviteter. Men vi har nu varit på detta toppenställe som slår det mesta där hemma. Våra barn 5 resp 7 år stortrivdes och ville inte gå hem efter närmare fyra timmars lek! Vi kommer tillbaka ! Familjen Sundqvist
(2007-04-02)

Underbart!
Vi åker GÄRNA de tio milen till Tidaholm för att leka i Barnens hus. Det har vi gjort flera gånger.
(2007-03-05)

fantastiskt
En underbar rolig dag med mina barnbarn. Bevara detta fantastiska ställe och utveckla det.
(2007-02-13)

Barnens drömhus
Det är verkligen ett drömhus för stora som små.
(2007-01-23)

De små barnen älskar det!
Ett inspirerande och kul hus som verkligen lockar till lek. Den goda hembakade fikan som kan köpa billigt gillar barnen också. Kanske roligare för barn upp till ca 7år..
(2007-01-23)

Ett fantastiskt hus!!
Jag hoppas verkligen att detta enastående ställe ska kunna fortsätta finnas kvar och att det ska kunna vara öppet på helgerna.
Barnen, Axel 6 år och Emma 4 år älskar att åka hit.
Det känns extra roligt när så mycket är handgjort och gjort med känsla!
(2007-01-23)

Roligt!!!
Barnens hus är jättekul och där finns många roliga grejer för barnen att hitta på. Min 7-åring har varit där massor av gånger och det han tycker är roligast är att hoppa i kuddarna och att leka i rummet där de har stora bilar, bussar och andra fordon. Det går att roa sig där en hel dag och det finns saker att göra även för de minsta.
(2007-01-22)

Inspirerande för stor och liten!
Ett härligt ställe där barnen får utlopp för sin fantasi och kreativitet. Allra bäst för förskolebarn.
(2007-01-22)

Måste upplevas!
Ett roligt hus för alla barn. Vi har varit där i många år och allt haft jättekul. Pysslet är kanon och maskeradkläderna är en riktig höjdare. Fikat är ett måste, mysigt kafe, billigt och jättegott.Personalen är fantastisk. Missa inte barnens hus. Hälsningar Carl 8 år.
(2007-01-19)

För de mindre barnen
Har varit på Barnens hus med mina söner, jag kan rekomendera det för de lite mindre barnen, för maximal utdelning. Storebror tröttnade ganska snart.
(2006-10-06)

En fullträff!
Vi var ett gäng mammor som åkte med våra barn i åldrarna 1-6 år till barnens hus. Kan varmt rekommendera en utflykt dit! Vi lekte tillsammans och hade med mat som vi åt, fikat köpte vi i cafeterian, mkt prisvärt.Alla var nöjda och hade jättekul hela dagen!!
(2006-06-29)

Ett riktigt sagohus!!
Har varit på barnens hus många gånger med mina två barn nu 5 och 7 år. Här finns fantastiska lekrum för barn från "krypåldern" och uppåt. Den gammaldags handelsboden där barnen får stå bakom disken och vi vuxna handla är en favorit samt den gamla aulan som är proppfull med jättefina utklädningskläder!
Barnen (och även vi vuxna) tycker det är lika roligt varje gång att klä ut sig till prinsessa, drake, kossa eller kanske ett farligt lejon! Du kan ha med fika själv eller fika billigt i den mysiga kafeterian med hembakta bullar och kakor.
(2006-05-21)

barnens hus
Har varit på barnens hus med min 3-åriga dotter och vi hade en helt underbar dag. Jag kan absolut rekomendera en upplevelserik dag på barnens hus. måste upplevas!!
(2006-04-15)

Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se