Betyg och kommentarer: Vattenpalatset i Vänersborg
Annons
Betyg och kommentarer

Vattenpalatset i Vänersborg

8.5

Betyg, omdömmen och kommentarer från barnfamiljer som besökt Vattenpalatset i Vänersborg.

» Antal inlägg: 9 st
Bästa badhuset!
Barnen älskar badhuset, lagom varmt i vattnet, bra rutschkanor och lagom mycket folk.
(2022-10-05)

Klart kul!
Massa kul i vattenpalatset. Bra äventyrsland för de minsta. Spännande vattenrutschkanor och pooler för större barn!
(2018-03-06)

Familj med barn från 5 - 17 år
Mycket för både stora och små. Våra barn roar sig lätt och klarar sig bra själva. Bassängerna hänger bra ihop. Kan vara ont om platser att äta egen mat om det är mycket folk.
(2017-04-13)

Helnöjd!!!
Inte jättestort men helt lagom för vår familj med två grabbar på 7 och 5 år. Vi föräldrar åkte stora rutchkanan, som inte var för vild och hela familjen vågade sig på den vita "pisten". Man kan simma utomhus i en liten pool, häftigt litet barnpoolområde för de under 7 år, motionssimbassäng där halva var för lek, bubbelpool, litet café och en relaxavdelning (som vi inte testade) och en stor hylla på 2a vån. där man kunde äta sin medhavda picknic och titta ut över hela stället. Suveränt!! Stora omklädningsrum, fast ett par trånga utrymmen, där mamma fick stå förstås! Kunde varit mer en 2 hårfönar (varav en söndrig). Rekomenderas varmt!!!!
(2009-07-22)

Bra för små barn
Vi har varit på Vattenpalatset ett flertal gånger och tycker det är kanon. Småbarnsavdelningen är populär. Det är lätt att hålla ordning på barnen, jag har varit där med två barn mellan 1 och 2,5 år och det fungerar fint eftersom det är stora ytor i omklädningsrummen med soffor.
(2008-12-08)

Bra ställe att fördriva en heldag.
Vi var där och firade våran sons 3årsdag. Våra barn på 6 resp.3 år gamla tyckte det var jättebra. Mycket bra barnhörna men även det andra var kul. Ett stort plus att det var varmt vatten. 30,5 grader i vattnet och 28 i luften.Vi badade hela dagen med en liten matpaus. Extra + för att omklädningsrum och toaletter hålldes rena. Hit åker vi gärna fler gånger.
(2008-11-03)

Jättebra!
Vi var där med våra barn 3 resp.2 år gamla och det var jättebra. Mycket bra barnhörna men även det andra var kul. Ett stort plus att det var varmt vatten. 30 grader i vattnet och 27 i luften.Vi badade i 2,5 timma med fikapaus. Hit åker vi gärna fler gånger.
(2008-03-30)

3-vligt!!!
det var kanon för barn i åldrarna 3-7...
(2007-01-31)

Kul !
Här kan man ha kul länge.Toppen med den nybyggda småbarnsdelen.Ställen att relaxa och häftiga rutschkanor.
(2006-06-15)

Lämna en recension
Har du varit här? Andra familjer vill veta vad du tyckte, skriv och berätta!
Ditt betyg:
Vilkar åldrar passar platsen bäst för?
Rubrik:
Text:
Säkerhetsfråga
Logga in eller svara på följande fråga:


8X2         1SI      
  9    O      T   I8D
  1   4TU   BQT      
  4    J    T     4S2
  Q         T98      
   
Namn: (Visas)
E-post: (Visas ej)

När du skriver här måste du följa våra regler. Läs villkoren »
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se