Betyg och kommentarer: Stadsparksbadet i Borås
Annons
Betyg och kommentarer

Stadsparksbadet i Borås

5

Betyg, omdömmen och kommentarer från barnfamiljer som besökt Stadsparksbadet i Borås.

» Antal inlägg: 18 st
1100tals fasoner
Dyrt och dåligt.
Även om badhuset är tomt är badvakterna på om små regler och paragrafer.
Skärm/telefonförbud inne i hallen men ok i omklädningsrummet.
Det är ok att fota nakna människor och barn där men inte i hallen.
Mitt barns första simtag eller hopp får inte förevigas.
Men det kanske är till för att inte kunna fota den inaktiva personalen.
(2019-05-19)

Fint och nyrenoverat
Finns bad för de flesta åldrar. Banor uppmärkta med motionssim, snabbana och lek. Tyvärr är många dåliga på att följa badets regler. Toaletter och duschar hade behövt mer städ. Borde vara obligatoriskt att sätta upp långt hår. Ofta långa hårstrån i vattnet.
(2019-02-08)

Obehag
Själva badet är helt okej. Däremot tycker jag inte om att jag är med barnen där och folk gapar "Allahu Akbar" innan den hoppar från hopptornet. Sedan duschar dessa människor inte heller innan badet. Fy!
Inga svenskar där. Vi åker inte dit mera.
(2017-05-28)

Besök med 5 barn, 5 - 17 år
Trevligt bemötande i kassan. Lite ostädat i Damernas omklädningsrum. Kändes som att det fanns gott om bord och stolar för att kunna fika och äta egen mat. Badvakterna var många (6-8 st) Men de vandrade inte runt så mycket utan hade sina fasta platser vid hoppbassäng och vågbassäng. Såg lite oproffsigt ut när fyra badvakter står vid samma plats och pratar. Hade varit trevligt om de vandrat runt lite mer. För vår barnskara funkade det utbud som fanns. Saknade kanske nån mer äventyrsliknande bad för de allra yngsta. Vi kan mycket väl tänka oss att åka hit igen. Och väntar med spänning vilka förändringar som kan tänkas ske vid den kommande renoveringen.
(2017-04-13)

Otrevlig personal i kassan förstörde hela besöket.
Mycket otrevlig kärring i kassan. Skrek och gormade på besökarna. Pratade i telefon med någon och skrek och var stressad när folk inte fattade hur de kom in då hon inte förklarade för dem pga att hon skrek på någon i telefonen.
(2014-03-12)

Slitet och smutsigt
Badet var en dröm när jag själv var yngre men för min 4 årig är det inte samma. Det är en väldans ljudvolym och smutsen är bortom alla gränser. Att personalen inte reagerar är ett stort frågetecken för mig!
Passar kanske bättre för något äldre barn.
(2012-06-13)

Vi hade jättekul
Som flera påpekar så är vattnet lite kallt. Ett annat minus är rutchkanan som gör att man nästan snor runt i sista kröken. (Jobbigt när man åker med barnen).
Iövrigt är det väldigt kul. Vågbasäng, vattengrotta, två kokheta bubbelpooler som skiftar färg. Tyvärr är de ofta överfulla. Inte så att man behöver vänta på sin tur, men det känns lite ofräsht att sitta och trängas med folk.
Där finns också ångbastu med iskallt vatten att slänga sig i efteråt. En djupvatten basäng med klättervvägg, trampolin och hopptorn.

Barnbasängen ligger precis vid cafeet och är mysig men liten. Barnen kan duscha under en elefantsnabel där, och har också sin egen vattenrutchkana.

Liiiiiiite dyrt....
(2010-08-17)

Litet, smutigt och kallt
Blev besviken av hur litet det var. Bassängen i 2äventyrsdelen" är abra djup där vågorna kommer och vill man inte ha vågor får man antingen vara i vanliga bassängen eller stå och frysa när barnen badar på det grunda. Ruchkanana var farlig på ett ställe där man var för nära kanten i en sväng. För lite personal på plats. Ingen konntroll på bubbelpolerna som folk satt i även under reningstiderna!
(2010-04-01)

Helt okej ställe. Barnen trivs och varvar vattenrutsch med bad i vågbassängen och simning/lek i de vanliga bassängerna.
(2009-06-25)

För dyrt
Jag tycker det är alldeles för dyrt för att få bada och koppla av.
(2008-03-05)

Uselt.
Sämsta badhuset jag någonsin varit på. Åk inte hit! Det är äckligt där inne, badvakterna är hur otrevliga som helst och dessutom finns det mögel på toan. Åk inte dit!!!
(2007-11-20)

borås badet
Hej kaka A
Här kan du se på priser och tider!
(2007-10-29)

Också kallt...
Ja, vi tyckte också att det var lite för kallt. Men å andra sidan kanske vi vuxna lider mer av det än barnen?
(2007-01-23)

Lite för kallt!!!!
Jag bor i Borås och är på stadsparksbadet flera ggr per år med min dotter på 2.5 år.

Fördelar: 2st bubbelpooler, 2st vatten ruschkanor för stor och liten, våg bassäng med mycket flytleksaker, trevlig miljö, överlag ett mycket bra bad!!!

Nackdelar: Kallt vatten idag var det 27.7, vilket är lite för kallt för de små, lilla barnbassängen är ofta uppbokad och där är det varmt och skönt för barnen (30-34.4 grader)
(2006-10-27)

Barnen tycker om rutchkanan
Barnen tycker om vattenrutchkanan.
Det finns både en liten och en stor vattenrutchkana.
(2006-06-15)

Kallt!
Jag tycker att badhuset är alldeles för kallt för småbarn (under 3 år). Jag tror att barnen bör vara åtminstone 5 år innan de uppskattar detta badhus. För äldre barn är aktiviteterna utmärkta!
(2006-06-15)

Vi åker hit flera gånger om året!
Borås äventyrsbad är ett roligt & upplevelsefullt bad tycker vi. Det är ett givet utflykts mål för vår familj, några gånger om året. Barnvänligt & med bra priser. Betyg 9


(2006-06-09)

Barnen trivs
jättebra men man önskar att det skulle kunna finnas lite mer variation för de mindra barnen. De större (simkunniga) barnen kan utan problem spendera hela dagen med att åka rutschkana och bada i vågbassängen och för de våghalsiga hoppa från trampolinen. Kul men lite kallt vatten.
(2006-06-02)

Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se