Betyg och kommentarer: Leos Lekland i Västerås
Annons
Betyg och kommentarer

Leos Lekland i Västerås

6.5

Betyg, omdömmen och kommentarer från barnfamiljer som besökt Leos Lekland i Västerås.

» Antal inlägg: 6 st
Bra men dyrt att äta
Lagom stort lekland som passar många åldrar. Har en bebis anpassad avdelning och barn från ca 3 år till 10. Maten i restaurangen är dock dyrt och inte värt priserna.
(2019-05-23)

Förstörde födelsedag för barnbarn
Ledsen. Idag var det 21/2. På grund av att min dotter missupfattade skyllten (det tillåts bara en påfyllningstodde där) har man skrikit på henne. Hon blev mycket ledsen. Det var otrevligt.
(2017-02-21)

Kränkande behandling på grund av rasism hos personalen
Har två årskort. Avråder starkt att besöka platsen om du inte rasist.
Har betalt för kalas och två årskort. Ville boka två kalass till. Varför bokade jag inte den? Räkna med 20 barn var? Darför att jag missuppfattade att "påfyllning" på skyllten betydde inte alls att man får fylla på en gång som i ikea utan bara en glass.
Två tjejer som arbetade den dagen har varit mycket högljudda skrek på mig och anklagade mig att jag är tjuv något liknande. Det var så äkligt och skrämmande . Själva kostnad för denna grej - en liters osötad kola till självkostnad på sju kronor. Hallen var tom och bara tre barn förutom oss var där. Jag köper inte mat här mer och avråder alla att besöka denna plats. Skylten kunde skrivas "bara en glas gäller per betalt kund". Påfyllning betyder i IKEA TVÅ glass läsk.
Det är därför de blev stora. De bråkar inte med den enda kund som av misstag kom på besök på kvällen. Förbannat och ledsen.... De bra betyg antagligen skrevs av personal. Det var inga som helst kunder men personal vägrade öppna kalassrummet. Trots att det varit fyra barn förutom oss och två tjejer där. Du måste sätta betyg större än noll säger vebb. Jag tror att noll är redan för mycket.
(2017-02-21)

Stort men överskådligt
Leklandet är väldigt stort med en mängd roliga saker att göra, men trots det ganska överskådligt. Det finns gott om soffor och fåtöljer för vuxna att sitta i runtom i lokalen, förutom restaurangen så klart (där det kan bli lite hög ljudnivå...). Många, hyfsat fräscha toaletter. Har inte länge blöjbarn, så jag tänkte inte på hur det var med skötrum.
Tips: Missa inte övervåningen med bandy- och fotbollsplaner samt ett par pingisbord om ni gillar det!
(2014-05-19)

bäst
det var roligt.äventyr som väntade. detär roligt att vara på leos lekland.
(2014-03-21)

bäst
det var roligt.äventyr som väntade. detär roligt att vara på leos lekland.
(2014-03-21)

Lämna en recension
Har du varit här? Andra familjer vill veta vad du tyckte, skriv och berätta!
Ditt betyg:
Vilkar åldrar passar platsen bäst för?
Rubrik:
Text:
Säkerhetsfråga
Logga in eller svara på följande fråga:


 W          M7A      
W4     L      H   WT5
 F    OWC     O      
 U     6      7   Y87
GTQ           Q      
   
Namn: (Visas)
E-post: (Visas ej)

När du skriver här måste du följa våra regler. Läs villkoren »
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se