Betyg och kommentarer: Rövarbyn med Labyrinten
Annons
Betyg och kommentarer

Rövarbyn med Labyrinten

8

Betyg, omdömmen och kommentarer från barnfamiljer som besökt Rövarbyn med Labyrinten.

» Antal inlägg: 7 st
Stor besvikelse!
Motsvarar inte alls förväntningarna! Fanns varken hoppborg eller bollhav som det stod om. Dessutom väldigt dyrt med tanke på vad man får för pengarna.
2åringen tyckte i allafall att "lekparken" var ganska roligt.
Rekommenderas tyvärr inte.
(2016-07-27)

Toppenställe!
Vi var där med tre bran (2,5,7) och de ville aldrig ta sig därifrån....! Definitivt ett ställe som man kan leka en hel dag på. Utomhus finns en lång och varierande svår hinderbana, lek-u-båtar att leka i, rutschkanor, däcklinbana, studsmattor, klätterskepp... Inomhus är det uppbyggt som ett alternativt Lustiga Huset med labyrinter av björkstammar, mörka läskiga gångar, inte-nubba-mark-banor, klättervägg, lååång rutschkana, #hala-väggen"....timmar av skoj!I närheten kan man övernatta (från 395 kr/stuga) och en kort bit bort finns lift upp till Skulebergets topp med vidunderlig utsikt, bra utflyktsvägar och trevligt cafe. Absolut värt att återkomma till, Rekommenderas till alla med barn som gillar att röja omkring.
(2008-08-13)

Kanon!!
Jättebra ställe för olika åldrar alla hittar nåt, t.ex jag och min man fastnade för "tankenötterna" klurigt och lurigt med än dock logiskt.
Barnen gick klätterbana, hoppade studsmatta och bara mös.
(2008-03-09)

Glöm inte ficklampan
I de mörka gångarna var det becksvart. Vi rekommenderar därför alla som vill testa att ta med sig en ficklampa. Ljuset från mobiltelefonen var lite för svagt. Hihi
Passar ni på att åka i varmt väder rekommenderar jag er att packa med en picnickorg. Väldigt vacker miljö att sitta på en filt i gröngräset och bara njuta en stund.
(2007-08-03)

Bra för hela familjen
Här kan man kombinera roliga saker för hela familjen. de små barnen kan hoppa studsmattor och leka i lekparken medan de större kan göra en massa bl.a kan man prova äventyrsbanan utomhus eller testa en massa roliga saker inomhus. hit kan man även åka en regnig dag och ha kul!
(2007-01-28)

Både för stora och små
Här kan man vara en hel dag utan att få tråkigt en enda minut. Vi vuxna blev som barn på nytt. Barnen tyckte det var jätteroligt att mamma och pappa var med. Vi kröp i mörka gångar och krånglade i inte nuddagolvrum. De badade i sjön ochvi gick i labyrinten läääänge innan vi hittade ut.
Tips! Ta med picnickorg. Glass, dricka och godis kan ni köpa i kiosken.
Vi återkommer.
(2006-07-19)

Rövarbyn mm
Vi var där en hel dag, men vår
10-åriga flicka var ändå inte less...

Campingen får 5 stjärnor.
Vilken service!!!
(2006-07-19)

Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se