Betyg och kommentarer: Medley Linköpings sim- och sporthall
Annons
Betyg och kommentarer

Medley Linköpings sim- och sporthall

7

Betyg, omdömmen och kommentarer från barnfamiljer som besökt Medley Linköpings sim- och sporthall.

» Antal inlägg: 10 st
Litet ställe med många överdrivna regler
Jag vet inte om jag ska klassa det som ett äventyrs bad eller ett större badhus med 2 vattenrutchkanor, en dålig vågpool,från vågpoolen gick det 2 kanaler till en pool med 2 grottor.
Baby delen var bättre med 4 små pooler i olika nivåer och 3 små vattenrutchkanor, plus lite vatten leksaker.
Sen hade dom en pool för simträning och en stor 25 m pool med en uppblåsbar hinderbana, men den fick inte sonen prova då han inte kunde simma 25 m trots att jag var med och han hade puffar på sig ( mycket tråkigt ).
vågpoolen fick han heller inte gå ut längre än han bottnade trots att jag var med.
Det gjorde att man inte kunde slapna av och kul utan var hela tiden tvungen att tänka på vad man gjorde.
Men omklädnings rummet, Duscharna och bastun var rena och finna och mycket rymliga.
(2013-04-06)

Riktigt sunktigt
Att en stad i denna storlek har ett så sunkigt bad är riktigt dåligt.
(2011-12-18)

Roligt!
Ett väldigt roligt äventyrsbad för familjer med barn upp till ca 13 år! (Tonåringar kräver mer än en åkattraktion.) Vi hade fullt upp med äventyrsbadet när vi var där, en rolig vågbassäng, en vattenrutschbana för mindre barn, jätterolig men man hamnade under vattnet där i slutet och en jätterolig för större där man åkte på badring två och två i en hiskelig fart och där man stoppas i slutet av en bromspool.
När jag och min 8-åriga flicka väl vågade prova var det härligt otäckt och jättekul! Det kändes säkert under färden trots farten och skönt att slippa hamna under vattnet i slutet. I övrigt upplevdes badet som stort, hann inte med motionssim el relaxavd, såg bara att det fanns. Det var rent och snyggt. Gott om plats för sitta med medhavd fika, fanns även kiosk och mat att köpa och gott om plats där med! Omklädningsrum och duschar var bra, stort och rent, härligt med ett torkrum bredvid bastun, det har jag aldrig sett tidigare! Vi åker gärna dit igen!
(2010-01-18)

Simhallen i Linköping
Som barnfamilj får ni inte missa ett besök i Linköpings simhall. Vågor, bubbelbad och massvis av bus i en underbar miljö.
(2008-12-22)

Vi var i den simhallen igår det vara så mysigt det kan jag rekomendera :)
(2008-11-07)

Ett bra val för en trevlig familjedag!
Det är ett bad med en bra blandning av äventyrsbade, bubbelpool, relxavdelning för vuxna, barnpool för de mindre barnen. Det finns något för alla åldrar. Jag har uppskattat deras drop-in med babysimm. Jag hade önskat att det var något varmare i poolen för de minsta barnen. Det skulle även vara önskvärt att det vore lite renare i duschar, badrum och på golven.
(2008-03-28)

bad et är bra
jagtycker det är ett bra bad men gör bastun på relaxen gemensam för det är den nu oxå varje gång jag varet där så är det tjejer i herr bastu jag tycker oxå att man kan ha en dagi månan som är naturistbad
(2008-03-04)

rätt kul
kul bad med mycket att göra men dock ser det väldigt tråkigt ut invändigt. jag bor i linköping och på sommar är simmhallen oftast stängd p.g.a renovering men när det inte är det så betalar du för både inomhus och ute bad (dock rätt tråkigt)!
(2007-07-19)

Simhallen
Mycket bra bad. Barnen vill gärna åka tillbaks. Kul rutschkana med uppblåsta badringar för två. Dock lite slitet.
(2006-06-19)

betyg
Många olika avdelningar. Barnen på 9 och 12 år gillade "båtkanan". Minus för tråkig inredning. Plus för trevlig och ansvarstagande personal. Fina och rena bastuavdelningar och duschar.
(2006-02-13)

Lämna en recension
Har du varit här? Andra familjer vill veta vad du tyckte, skriv och berätta!
Ditt betyg:
Vilkar åldrar passar platsen bäst för?
Rubrik:
Text:
Säkerhetsfråga
Logga in eller svara på följande fråga:


5WT         AG7      
  S    B      8   P5S
P1J   UTS     I      
  M    4      7   91T
OLL           I      
   
Namn: (Visas)
E-post: (Visas ej)

När du skriver här måste du följa våra regler. Läs villkoren »
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se